Hamza Dağ Gaziemir’de seçim çalışmalarına devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ Gaziemir’de esnafla buluştu. Seçim çalışmalarına devam Dağ “ Çok çalışkan Büyükşehir Belediye Başkanı görecekler” dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Seçim çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Gaziemir’de esnafla görüştü.  Gaziemir’deki seçim çalışmalarında Dağ’a İzmir Ak Parti Millet Vekili Mehmet Ali Çelebi, Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan ve Ak Parti Gaziemir ilçe Başkanı İsmail Yaşadı eşlik etti. Esnafla sohbet eden Dağ “Biz 30 ilçede Belediye Başkan Adaylarımızı belirlerken insan zekası kullandık. Yapay zekayı kullanmak aklımıza gelmedi. Hepsini de ince eledik, sık dokuduk. Siyasi reflekslerden biraz ayrıldığımızda, adayları kefeye koyduğumuzda bizim adaylarımızın o ilçelerde çok çok ötede olduklarını görürler” dedi.

Dağ: “Çok çalışkan Büyükşehir Belediye Başkanı görecekler”

Halkı 31 Mart seçimlerinde sandığa davet eden Dağ “18 Ocak’ta adaylığımız açıklandığında hangi heyecanla yol alıyorsak, aynı heyecanla yol alıyoruz. Seçime 3 gün kaldı, her gittiğimiz yerde yaşadığımız teveccüh bizim enerjimizi daha da artırıyor. İzmir’in sokaklarını adım adım gezdik. Bu süreçte bizi bağrına basan İzmirli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. 1 Nisan’dan sonra yine aynı hızla hiç durmadan çok çalışacağız. Çok çalışkan Büyükşehir Belediye Başkanı görecekler. Projelerin başında, çizmeleriyle işinin başında görecekler.”  İfadelerinde bulundu. 


Dağ: “Pazar günü yapılacak seçimlerde bize bir şans vermenizi istiyoruz”.

Genç bir ekip olduklarını belirten Dağ “Hem 30 ilçemizde hem de Büyükşehirde, Pazar günü hemşerilerimizden bize bir şans vermelerini, daha fazla hizmet etmek için böyle genç bir ekibe bu imkanı sunmalarını bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz