Özel, İzmir'e 'selamlamaya' geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 29 Mart Cuma ve 30 Mart Cumartesi günü İzmir'de olacak. Özel'in Cuma ve Cumartesi günü programı netleşti. Özel, bu üç noktada İzmirlilere el sallayacak.  İşte Özel'in İzmir programı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

CEMRE YUVARLAK-EGELİ GAZETE/ 31 Mart Yerel seçimlerine 3 gün kalmışken, partilerdeki hareketlilik devam ediyor. Son saatlerini iyi değerlendirmeye çalışan, Belediye Başkan adayları saha çalışmalarına devam ederken Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'i sık sık ziyaret etmesi dikkat çekmişti. Yarın yeniden İzmir'e gelecek olan Özel'in İzmir Programı netleşti. Özel, Cuma ve Cumartesi günü İzmir'de olacak.  Özel'in ilk durağı Cuma günü Kemalpaşa'da iftar programı olacak. Ertesi gün Özel'in programı İzmirlileri gün boyunca selamlamayla geçecek. Özel'in cumartesi günü programı, Balçova'dan başlayarak, Alsancak ve Bayraklı'dan devam edecek. Özel, bu üç noktada İzmirlilere el sallayacak. 

ÖZEL, SEÇİM SÜRECİ BOYUNCA  10'UNCU KEZ İZMİR'DE 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in seçim sürecinde İzmir'e ziyaretleri sıklaşınca  'İzmir kaybedilecek mi? ' sorusu gündem olmuş ve tartışılmıştı. Konuyla ilgili  bugün CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Seçim güvenliği toplantısında cevap verdi. Aslanoğlu, Özgür Özel'in evinin Manisa'da olduğunu ailesinin hala memleketi Manisa'da yaşadığını bu sebeple Manisa'ya geldikçe İzmir'e davet ettiklerini açıkladı. Başkan Aslanoğlu şu ifadelere yer verdi:

ÖZEL, HAMZA DAĞ'DAN DAHA ÇOK İZMİRLİDİR

"Genel Başkanımız Özgür Özel'in evi burada Manisa'da ikamet ediyor. Genel Başkanımız çok uzun süredir Ankara'da siyaset yaptığı için kendi bulunduğu ilde devam ettiriyor. Eşide Manisa'da, oraya gelip gidiyor. Bizde kendi prgramlarımıza davet ediyoruz. Manisa'da çok çalışma yürütüldü. Bizim için Manisa çok önemli orayı almak istiyoruz. Cumartesi de Manisa da iftara gelecek. Cumartesi günü Manisa çalışması var bizi kırmayacak ve sabahtan İzmir'e gelmesini arzu ediyoruz. Sayın Genel Başkanımız Özel, Hamza Dağ'dan dan daha çok İzmirlidir"

30 MART CUMARTESİ 

11:00-12:00 - Balçova-Narlıdere üstü açık otobüsle halkı selamlama

Başlangıç: Balçova Ata Caddesi

12:30-13:00 - Alsancak-Kordon üstü açık otobüsle halkı selamlama

Başlangıç: Atatürk Lisesi önü

13:30-14:30 - Bayraklı-Bornova üstü açık otobüsle halkı selamlama

Başlangıç: Bayraklı Eczane Durağı önü

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz