'TKP'liyim Hamza Dağ'a oy vereceğim' demişti: TKP ile bağı olmadığı açıklandı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında, saha çalışması yaparken bir genç ile karşılaştı. TKP'liyim ama Hamza Dağ'a oy vereceğim diyen genç Dağ'ı oldukça şaşırtmıştı. TKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Savaş Sarı, konuyla ilgilii açıklama yaptı. "Bu kardeşimizin TKP ile bir bağı yok" ifadelerini kullandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında, Tarihi Kemeraltı'nda saha çalışması yaparken bir genç ile karşılaştı. TKP'liyim ama Hamza Dağ'a oy vereceğim diyen genç Dağ'ı oldukça şaşırtmıştı. Dağ, “CHP’li çok duydum, İYİ Partiden de duydum da TKP’den ilk kez duyuyorum" demişti.  TKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Savaş Sarı, konuyla ilgilii açıklama yaptı. "Bu kardeşimizin TKP ile bir bağı yok" ifadelerini kullandı. 

AK PARTİLİ İDDİASI

Videonun sosyal medya hesaplarında paylaşılmasının ardından gencin kimliği üzerinden tartışmalar yaşandı. Kimi haber sitelerinde gencin AK Parti'nin İzmir Gençlik Kolları üyesi Tuğrul Mustafa Turgut olduğu ileri sürerken Mustafa Turgut ise söz konusu iddiaları sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yalanladı.

TKP İLE BİR BAĞI YOK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş Sarı “Hamza Dağ’a ya da AKP’ye oy verecek bir Türkiye Komünist Partisi üyesi olamaz. Bu kardeşimizin de TKP ile bir bağı yok. Ama TKP'ye sempati duyuyorsa kapımız her zaman açık. Buyursun gelsin anlatalım AKP'ye asla oy vermemesi gerektiğini! AKP'nin neden böyle bir reklama ihtiyaçları olduklarını da anlamış değilim.” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz