Özel’den Karşıyaka Stadı çıkışı: Yapılmaması Karşıyakalılara büyük haksızlık, sözümüz söz, yapılacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Karşıyaka Stadı’nın yapılmaması Karşıyakalılara büyük haksızlıktır. Sözümüz söz mutlaka yapılacak

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Karşıyaka Stadı’nın yapımıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Halk TV’de İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah Programına katılan Özel, “Karşıyaka Stadı Yıldız İşçimenler’in belediye başkanlığında, Cemil Tugay’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığında sözümüz sözdür yapılacak” dedi.

 

KARŞIYAKALILARA BÜYÜK HAKSIZLIK

Karşıyaka Stadyumu’nun yapılmamasının Karşıyakalılara yapılmış büyük bir haksızlık olduğunu ifade eden Soyer şöyle konuştu: “Yıktılar, söz verdiler yapmadılar. O dönemde Karşıyaka Belediye Başkanımız Cemil Tugay İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza gitti, konuştu, ikna etti. ‘İzinleri verin bu stadı İzmir Büyükşehir Belediyesi’ yapsın dediler. O konuda hakkını yemeyeyim Tun Soyer de, “Biz bu stadı yaparız’ dedi. Cemil Tugay resmen bu işe ömrünü vakfetti. Ama bir imza atmadılar ki Karşıyaka Stadı’na CHP’li bir belediye yapmış olmasın diye. Şu anda metruk bir şekilde inşaat alanı duruyor. Biz Karşıyaka’ya Stadı’nı bu sefer Cemil Tugay İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yapacak. Cemil Tugay Karşıyakalı olduğu kadar Göztepeli, Altaylı ve Altınordulu’dur. Nasıl Altay’ın Stadı yapıldı ve Mustafa Denizli’nin ismi verildi ne doğru bir iş. Göztepe’nin Stadı yapıldı. İzmir’e Karşıyaka’nın da Stadı yapılmalı.”

 

KARŞIYAKA’YA 1989’DAN BERİ İLK DEFA KARŞIYAKALI BAŞKAN

Karşıyakalılara bir sözü olduğunu hatırlatan Özel, “Karşıyaka’ya Karşıyakalı Belediye Başkanı diye sözümüz vardı. Cemil Tugay’ın da memleketi Karşıyaka değil. 1989’dan beri Karşıyaka’da Karşıyakalı belediye başkanı olmadı. Şimdi Yıldız Hanım, İşçimenler ailesi. Karşıyaka’da Levantenler hariç iki Türk evi varmış. Birisi Yıldız Hanım’ın büyük dedesinin. Büyük dedesi Karşıyakaspor’un kurucu başkanı. Dedesi Karşıyakaspor’un en uzun süre başkanlık yapan başkanı. Babası Karşıyakaspor başkanı. Kendisi Karşıyakaspor Basketbol Takımı’nda oynamış, kürek takımında oynamış. Karşıyakaspor’un yöneticisi Yıldız İşçimenler şu anda CHP’nin Karşıyaka Belediye Başkan adayı. Kadın aday. Atatürk’ün annesinin emanetinin olduğu, ebedi istirahatgahının olduğu Karşıyaka’ya kadın bir Cumhuriyet Halk Partili. Dört kuşak Karşıyakalı. Karşıyaka Stadı Yıldız İşçimenler’in belediye başkanlığında, Cemil Tugay’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığında sözümüz sözdür yapılacak” dedi.

 

LAL DENİZLİ CHP GENÇLİK KOLLARINDA SİMİT, GEVREK YİYEREK ÇALIŞTI

Adnan Polat’ın İstanbul kampanyasında 1999’da kampanyanın maskot kızının o dönem 8-9 yaşında olan Lal Denizli olduğunu ifade eden Özel şu bilgileri verdi: “15 yaşından beri elinde mikrofon CHP otobüslerinde anons yaparak başlamış. CHP Beşiktaş Gençlik Kollarında görev yapıyor. Mustafa Denizli dediğiniz kişi Türkiye’de hali vakti yerinde, çok iyi paralar kazanmış birisi. Lal, bizim gençlik kollarında; gençlik kolları simit, peynir Lal simit, peynir. Gençlik Kolları boyoz, Lal boyoz yerdi. Gençlik kollarından beri gelen, aile durumu çok iyi olmasına rağmen aylarca kampanyada gençlik kolları aç, susuz o da aç susuz. İnanılmaz bir arkadaşımız. İyi çalışmış, 32 yaşında. Eğitimi çok iyi. Yabancı dilleri çok iyi. Vizyonu çok iyi. Ben hep şunu söyledim. Tanıyım en kısa sürede bayılacaksınız. Bir dönem belediye başkanlığı yapsın, Lal Denizli için Mustafa Denizli’nin kızı diyorlardı ya. Mustafa Denizli’ye Lal Denizli’nin babası diyecekler.

 

 

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz