Vali Köşger: İzmir’de farklılaştırılmış mesai uygulaması devam edecek, cenaze namazlarının mezarlıklarda kılınma mecburiyeti kaldırıldı

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, farlılaştırılmış mesai uygulamasının önceden olduğu gibi devam edeceğini açıkladı. Köşger ayrıca hamilelerin 24. Haftadan itibaren idari izinli sayılacağını, cenaze namazlarının da mezarlıklarda kılınma mecburiyetinin de kaldırıldığını açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, farlılaştırılmış mesai uygulamasının önceden olduğu gibi devam edeceğini açıkladı. Köşger ayrıca hamilelerin 24. Haftadan itibaren idari izinli sayılacağını, cenaze namazlarının da mezarlıklarda kılınma mecburiyetinin de kaldırıldığını açıkladı. Vali Köşger’in sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama şöyle: “İl Hıfzıssıhha Kurulumuzca ülke genelinde yapılan uygulamalara ilaveten ilimizde; -Farklılaştırılmış mesai uygulamasının önceden olduğu gibi uygulanmasına -Hamilelerin 24.haftadan itibaren idari izinli sayılmasına, cenaze namazlarının mezarlıklarda kılınma mecburiyetinin kaldırılmasına -Rehavete kapılmamayı teminen denetimlerin sıkılaştırılarak devamına karar verilmiştir.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz