Usta gazeteciden ikinci kitap: Mutlu Yaşamın Sırları

İzmirli gazeteci-yazar Bülent Katarcı, "Yüz Doktor Yüz Hastalık" kitabından sonra "Mutlu Yaşamın Sırları"na yazdı. Kitapta sağlıklı yaşam önerileri bulunuyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
İzmir'in gazetecilikte duayen isimlerinden Gazeteci-Yazar Bülent Katarcı, mesleğinden edindiği tecrübelerin ışığında kamuoyunu bilgilendirmeyi sürdürüyor. Gazeteciliğinin büyük bölümünde sağlık muhabirliği yapan,  hastane ve doktorları, sağlık alanında yaptığı çalışmaları, başarıları yakından takip eden ve yıllardır görev yaptığı Hürriyet Gazetesi'nde yer veren Bülent Katarcı, bir süre önce, 2017 yılında ilk kitabı "Yüz Doktor, Yüz Hastalık" kitabını çıkardı. Kitap büyük ilgi gördü ve başucu kitabı olarak değerlendirdi. Katarcı şimdi de aylardır hazırlığını sürdürdüğü ikinci kitabını da kamuoyuyla paylaşmaya hazırlanıyor.  "Mutlu Yaşamın Sırları" adı verilen kitap, 27 Mayıs Cuma günü (yarın) Kırmızı Kedi Kitapevi'nin Alsancak Şubesi'nde düzenlenen imza günüyle okurla buluşacak.

Bülent Katarcı, kitabı hakkında şu bilgileri paylaştı: "Kendi branşlarında deneyim sahibi hekimlerimiz, bu kez kendi branşlarıyla ilgili bakış açılarını, önceliklerini ve önerilerini anlatıyor. Bu öneriler, sizin daha sağlıklı olmanız ve yaşam kalitenizi artırmanız için düzenlendi."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz