The SUN gazetesinin popo haberiyle karaladığı İzmirli cerrahın eşi isyan etti: Burnunu mu muayene edecekti!

İngiliz The Sun gazetesinin ölümcül popo ameliyatı haberiyle gündeme getirdiği Türk doktora eşi sosyal medya yorumuyla destek verdi: “Popo estetiği isteyen hastasını poposundan muayene etmiş çünkü popo estetiği, burnunu mu muayene edecekti!”

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

İzmir Ekol Hastanesi doktorlarından Serkan Süleyman Aslan adı, İngiliz The Sun gazetesinin haberiyle gündeme geldi. Gazetenin iddiasına göre, İngiltere’de düzenlenen tıbbi tanıtım toplantılarında estetik operasyon baskısı yapıldığına yönelik iddialar üzerine gazetenin muhabiri, kimliğini gizleyerek Türk doktor Serkan Süleyman Aslan ile görüşmeye gitti. Görüşmede doktor, muhabirin iç çamaşırını indirerek estetik operasyonun riskleri hakkında yalan söyledi ve muhabirin operasyon geçirmesi için baskı yaptı.

 

Gazetenin bu iddiaları üzerine Türk doktor, Hürriyet Gazetesi’nden Ahmet Hakan’a açıklamada bulundu.

 

Gizli kamerayla çekim yapan gazetecilerin önceden “Brezilya popo” talebiyle randevu aldığını anlatan Dr. Aslan, şunları söyledi:

 

“Yanımda hemşire asistanım var. İngilizce bildiğim halde hastayı tam, eksiksiz ve doğru bilgilendirmek için tercümanım var. Eldivenlerim var. Hastaya ne istediğini sordum. Talebinin tıbbi açıdan gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini anlamak için de muayene ettim.”

 

The Sun muhabirinin “İzinsiz vücuduma dokundu” iddiasını da yanıtlayan Türk doktor, “Böyle bir iş olabilir mi? Bir kişinin vücuduna izinsiz dokunulur mu? Yanımda hemşire var, yanımda tercüman var. Deontoloji kurallarının dışına çıkılır mı?” dedi.

 

Tartışmalar sosyal medyada devam ediyor

 

Dr. Aslan, konuyla ilgili tek açıklamasını Ahmet Hakan’a yaptığını sosyal medya hesabından da paylaştı.

Türk doktorun, İngiltere’de çektirdiği ve daha önce hesabından paylaştığı fotoğrafların altına da yorum yaptı.

Bir takipçisinin “Utanmadan insan içine çıkabiliyor musun?” yorumu üzerine Türk doktorun eşi Gonca Aslan tepkisini şöyle dile getirdi:

“Merhaba ben eşiyim. Ne yapmış biliyor musunuz? Popo estetiği isteyen hastasını poposundan muayene etmiş. Çünkü popo estetiği, burnunu mu muayene edecekti! Ve bağlı olduğu hastanenin sık sık düzenlediği yasal bir hasta görüşmesi düzgün otellerde, otellerin muayenehanelere çevirdiği hasta kabullerde ve asistanı yanında hastayla baş başa olmadığı bir görüşmede? İftira at izi kalsın olmayacak elbet avukatlarımız yasal süreçleri başlattı. İnsan içine çıkamayacak bir sürü sapık, çocuklara tecavüz eden cani sapıklar varken, 24 senedir bu ülkenin saygın doktoru mu insan içine çıkamayacak pardon!!”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz