Peş peşe gelen ittifak haberleri sonrası bir paylaşım da Muharrem İnce'den

Siyaset kulislerinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta herhangi bir ittifaka katılmayacaklarını açıklayan Yeniden Refah Partisi, AK Partili heyetle yaptığı görüşme sonrası Cumhur İttifakı'na katıldı. HÜDA PAR'ın hamlesi de hemen sonrasında geldi. Tüm bunlar yaşanırken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin attığı emojili tweet gündem oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Peş peşe gelen ittifak haberleri sonrası bir paylaşım da Muharrem İnce'den! Emojili tweet...
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, YSK'da imza toplamaya devam ediyor. Muharrem İnce'ye imza verenlerin sayısı 65 bini geçti. Son Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olan İnce'nin 100 bin imzayı aşması gerekecek. İttifak haberleri sonrası Muharrem İnce'den de bir paylaşım geldi. Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin attığı emojili tweet gündem oldu. Muharrem İnce, paylaşımında "Sandıkla bu iş olmaz, sandıkla iktidar değişmez diyenlere sesleniyorum. Bu milletin elinden iki şeyi almaya kimse cesaret edemez; birincisi sancak, ikincisi sandık..." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN MUHARREM İNCE AÇIKLAMASI

Öte yandan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon yayınında, gazetecilerin "Muharrem İnce ile görüşecek mi?" sorusuna, "Ben siyasi partileri ziyaret ediyorum. Memleket Partisi'ni de ziyaret edeceğim. Elbette onlarla da konuşacağım. Bu benim bir anlamda doğal görevim. Muharrem İnce'den beklentim, birinci turda bu işi bitirmemiz lazım. Olması gereken budur." yanıtını vermişti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz