Özkan’dan o ismin kafir sözlerine kelime-i şahadetle cevap: Ben ailesinde herkesin ibadetini mütedeyyin olarak sürdürdüğü biriyim, CHP böyle bir yer

CHP İzmir Milletvekil Adayı Tuncay Özkan, AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Yakup Kütük’ün, “Allah bize karşı birleşmiş olanlara, kafirlere karşı şiddetini arttırsın” sözlerine kelime-i şahadetle cevap verdi. Fox TV programına katılan Özkan, “La İlahe İllallah Muhammeden Resulallah. Bu ülkede doğmuş büyümüz bir insan olarak, bu ülkenin değerleriyle yetişmiş bir insan olarak biz bu lafları hak edecek ne yaptık. Biz niye kafir olalım. ailesinde 13 şehit olan biriyim. Ben ailesinde herkesin ibadetini mütedeyyin olarak sürdürdürdüğü biriyim. Cumhuriyet Halk Partisi böyle bir yer. Hiç kimsenin dini vecibelerine karışmayan bir yer. La ilahe İllallah Muhammeden Resulallah diyorum. O arkadaş utanmıyor mu? Kendilerine gelmeye devam ediyorum. Kendilerine gelsinler. Kafir dedikleri anda bize karşı eylem yapacakları meşrulaştırıyor. Biz niye kafir olalım.” dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Yakup Kütük’ün, “Allah bize karşı birleşmiş olanlara, kafirlere karşı şiddetini arttırsın” sözlerine kelime-i şahadetle cevap verdi. Fox TV programına katılan Özkan, “La İlahe İllallah Muhammeden Resulallah. Bu ülkede doğmuş büyümüz bir insan olarak, bu ülkenin değerleriyle yetişmiş bir insan olarak biz bu lafları hak edecek ne yaptık. Biz niye kafir olalım. ailesinde 13 şehit olan biriyim. Ben ailesinde herkesin ibadetini mütedeyyin olarak sürdürdürdüğü biriyim. Cumhuriyet Halk Partisi böyle bir yer. Hiç kimsenin dini vecibelerine karışmayan bir yer. La ilahe İllallah Muhammeden Resulallah diyorum. O arkadaş utanmıyor mu? Kendilerine gelmeye davet ediyorum. Kendilerine gelsinler. Kafir dedikleri anda bize karşı eylem yapacakları meşrulaştırıyor. Biz niye kafir olalım.” dedi. FOGGO SEÇİLEMEZSE İNCE MUTLU OLACAK ÖYLE Mİ? Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında da konuşan Özkan, “Memleket Mazlumun yanını terk edip zalimin yanına oturuyorsa ona saygı duyulmaz. Mehmet Ali Çelebi gibi zalimin sofrasına gidiyorsanız halka hesap verirsiniz. İzmir’de Mehmet Ali Çelebi 4. Sıradan seçilecek. Hacer Foggo 8. Sıradan seçilemeyecek. Öyle mi? Buna neden olduğu için Muharrem İnce mutlu olacak öyle mi? Bunu kabul etmek mümkün değil. Birleşme İnce istemediği için olmuyor. Halkımız herkese gereken yanıtı verir” ifadelerini kullandı. SOYLU’NUN YAPTIĞI ETİK OLSA SEÇİM KURULU “HADİ ORDAN” DEMEZ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kurduğu seçim izleme sistemini eleştiren Özkan, “Yaptıkları etik bir şey olsaydı. Seçim kurulu onlara ‘hadi ordan’ demezdi. Biz PKK ve Fettullah gibi örgütlerle hesaplaşırız. Onlarla mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz bu ülkeyi terörsüz bir demokrasiye ulaştırmak için çalışıyoruz. Buzu bu mücadeleden kimse alıkoyamaz” diye konuştu.  

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz