Özelleştirme İdaresinden İzmir’de dev satış: Urla ve Çiğli’de toplam 75 bin metrekare kamu arazisi için son teklifler 9 Kasım’da verilecek

Özelleştirme İdaresi İzmir’de son zamanların en büyük arazi satışını gerçekleştirecek. Urla ve Çiğli’de 75 bin metrekareyi bulan 7 ayrı parseldeki araziler için 9 Kasım saat 18.00’e kadar teklif verilebilecek. Satış kararları resmi gazetede yayınlandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Özelleştirme İdaresi İzmir’de son zamanların en büyük arazi satışını gerçekleştirecek. Urla ve Çiğli’de 75 bin metrekareyi bulan 7 ayrı parseldeki araziler için 9 Kasım saat 18.00’e kadar teklif verilebilecek. Satış kararları resmi gazetede yayınlandı. Urla İçmeler’de 5103, 5106 ve 5107 ada 1 parsellerde toplam 28 bin 742 metrekare alan bir bütün halinde satış kapsamına alındı. Yine Urla İçmeler’de 5104  ve 5105 adalarda toplam 29 ben metrakelerik araziler de aynı tarihte yapılacka ihaleyle özelleştirilecek. Çiğli Balatçık’da  ise 22133 ada 3 parsel ve 22133 ada 5 parselde toplam 15 bin 500 metrekarelik kamu arazisinin de satılacağı açıklandı. İhaleler, birden fazla teklif sahinden kapalı zarfla tekilf almak ve görüşmeler yapmak süretiyle “pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhale, pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak açık artırma suretiyle sonuçlandırılacak. Taklf sahipleri ayrı ayrı olmak koşuluyla birden fazla taşınmaz için teklif verilebilecek. İhalelere gerçek ve tüzel kişiler, ortak girişim grupları, kooperatiler ile kuruluş belgelerinde taşınmaz edinebileceklerine dair hüküm bulunan dernek ve vakıflar katılabilecek. Yatırım fonları ise sadece bir ortak girişim grubu içinde yer alabilecek.    

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz