Olaylı maçta Turgutluspor, Karşıyaka'ya geçit vermedi: 1-0

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde oynanan ve Turgutluspor'un 1-0 kazandığı Turgutluspor-Karşıyaka maçı öncesinde stadyum dışında taraftarlar ve güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı. Arbedede 1 polis yaralandı, 2 taraftar ise gözaltına alındı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Turgutluspor, konuk ettiği Karşıyaka'yı 1-0 mağlup ederek ligde 2. sıraya yükseldi. 

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde oynanan ve Ege derbisi olarak da nitelendirilen maç öncesi Manisa ve Turgutlu polisi tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı.
Karşıyaka taraftarının Turgutlu stadyumuna geldiği esnada çıkan olaylarda 1 polis memuru yaralandı, 2 taraftar ise gözaltına alındı. Turgutluspor'un 1-0 kazandığı maç sonrasında da küçük çaplı olaylar yaşandığı ancak polisin olayları kısa sürede engellediği öğrenildi.



Hakemler: Muhammed Taha Onat, Hakan Dursun, Abdulsamed Yeşilbaş
Turgutluspor: Zekeriya, Mert, Veysel (Mertali dk. 90+2), Tolga (Feyzullah Şahin dk. 84), Hakkı İsmet, (Berkay dk. 65), Recep, Alperen, Uğur (Ozan dk. 83), Emre Akgün, Taha, (Mustafa dk. 46), Özgür.
Karşıyaka: Haydar, Erdem (Bilal dk. 90), Ferdi, Alpay, Emre, Fatih, Yasin, Enes, (Mustafa dk. 74), Ömer, Barış, (Şeref dk. 74), Cenk, (Mehmet dk. 40) Mehmet (İsmail dk. 90)
Gol: Tolga Cevher (dk. 68) (Turgutluspor)
Sarı kartlar: Emre Akgün, Berkay (Turgutluspor), Fatih, Ömer (Karşıyaka)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz