Meteorolojiden Ege Bölgesi için kuvvetli yağış, sel, yıldırım, dolu ve fırtına uyarısı: İzmir'de de hafta ortasına kadar sağanak yağış var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ege Bölgesi için kuvvetli yağış, sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yaptı. Özellikle Muğla ve Aydın’da çok kuvvetli yağışlar bekleniyor. İzmir ve Manisa’da da çarşamba gününe kadar sağanak yağış olacağı bildirildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Ege’yi bu hafta yoğun yağışlı bir hafta bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Muğla ve Aydın çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bugün (31.10.2021 Pazar) öğle saatlerinden itibaren, yarın (01.11.2021 Pazartesi) öğle saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), Muğla merkez, Marmaris, Milas, Yatağan, Köyceğiz, Ula, Ortaca, Dalaman ve Fethiye ilçelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğinden; sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri dikkat çekti. İzmir ve Manisa’da da sağanak yağış var Meteoroloji Genel Müdürlüğü İzmir’de de hafta ortasına kadar sağanak yağış olacağını bildirdi. İzmir; pazartesi, salı ve Çarşamba günü sağanak yağışlı olacak. Sıcaklı ise 15 ile 24 derece arasında değişecek. Manisa’da da çarşambaya kadar sağanak yağış geçişleri görülecek. Sıcaklık 14 ile 22 derece arasında seyredecek.      

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz