Koronavirüs’e yakalanan doktordan acı uyarı: İhtiyaçlarınızı internetten karşılayın, sokağa çıkmayın, hastalığın şakası yok

Koronavirüs salgını tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkisini ikinci kez en üst noktalara çıkardı. Soma Devlet Hastanesinde görevli İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Canan Sabay, Koronavirüs’e yakalandığını sosyal paylaşım hesabından duyurdu. Solunum desteği alan ve konuşmakta zorlanan Sabay, hiç maskesiz çalışmadığı halde Koronavirüs’e yakalandığını belirterek, “İhtiyaçlarınızı internetten karşılayın. Sokağa çıkmayın. Kesik nefesim dışında geldiğime göre daha iyim” dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Koronavirüs salgını tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkisini ikinci kez en üst noktalara çıkardı. Soma Devlet Hastanesinde görevli İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Canan Sabay, Koronavirüs’e yakalandığını sosyal paylaşım hesabından duyurdu. Solunum desteği alan ve konuşmakta zorlanan Sabay, hiç maskesiz çalışmadığı halde Koronavirüs’e yakalandığını belirterek, “İhtiyaçlarınızı internetten karşılayın. Sokağa çıkmayın. Kesik nefesim dışında geldiğime göre daha iyim” dedi. Hastanedeki sağlık çalışanlarının nasıl canla başla çalıştığını, mücadele ettiğini gözleriyle gördüğünü ifade eden Sabay şöyle konuştu: “Onları yormamak için kalabalık ortamlardan, kafelerden, pazardan, çarşıdan uzak durun. Ne olur. Onlar da hastalanırsa inanın bakacak kimsemiz olmayacak. Şu an sadece Soma Devlet Hastanesinde 3 doktor tedavi altındayız. Lütfen kendinizi koruyun. Bu işin şakası yok.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz