Kılıçdaroğlu’nun evinde ziyaret ettiği Kocaoğlu: Baykal döneminde de bu dönemde de partimin iktidara gelmesi için aynı şeyleri söyledim

Geçen hafta sonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun evinde ziyaret ettiği önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu’nun nezaket ziyaretinde bulunduğunu ifade eden Kocaoğlu, “Ben 50 yılı aşkın süredir CHP’liyim. Deniz Baykal döneminde de partimin iktidara gelmesi için öneri ve eleştirilerim olmuştu. Kılıçdaroğlu döneminde de aynısını yaptım. Ben ekonomik projeler olmadan iktidara gelinemeyeceğini Baykal döneminde de Kılıçdaroğlu döneminde de defalarca söyledim. Ama benim eleştirilerim genel merkeze yönelik değildi. Bunlar yanlış aksettirildi” dedi.  Milletvekili olacağı yönündeki iddiaları da yalanlayan Kocaoğlu, “Ben adaylık konusunu 2019’da kapattım. Zaten milletvekilliği benim mizacıma uygun değil. İzmir için, partim için çalışmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çeşitli açılışlar için geldiği kentte geçen haftasonu  İzmir’de üç dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Aziz Kocaoığlu’nu da ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’nun Çeşme’deki evinde gerçekleşen ziyaret İzmir siyasetinin bir numaralı gündem konularından biri oldu. Söz konusu ziyaretle ilgili Egeli Gazete’ye açıklama yapan Kocaoğlu, “Tamamen bir nezaket ziyaretiydi” dedi. Sağlık sorunu yaşadığı gerekçesiyle Kılıçdaroğlu’nun “geçmiş olsun” ziyareti yaptığı yönündeki iddiaların da doğru olmadığını belirten Kocaoğlu, herhangi bir sağlık sorunu olmadığını vurguladı.   Baykal döneminde de Kılıçdaroğlu döneminde de aynı şeyleri söyledim 2019 yerel seçimleri öncesi parti politikalarıyla ilgili öneri ve eleştirileri dikkat çeken Kocaoğlu bu konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Ben 50 yılı aşkın süredir CHP’liyim. Deniz Baykal döneminde de partimin iktidara gelmesi için öneri ve eleştirilerim olmuştu. Kılıçdaroğlu döneminde de aynısını yaptım. Ben ekonomik projeler olmadan iktidara gelinemeyeceğini Baykal döneminde de Kılıçdaroğlu döneminde de defalarca söyledim. Ama benim eleştirilerim genel merkeze yönelik değildi. Bunlar yanlış aksettirildi. “   Milletvekilliği ya da başka bir yere kesinlikle aday olmam   CHP’den milletvekili olacağı yönündeki iddiaları da yalanlayan Kocaoğlu, “Ben 2019’dan sonra adaylık konularını kapattım. Milletvekilliği de zaten benim mizacıma uygun değil. Kesinlikle hiçbir yere aday olmam. Ben İzmir için çalışırım. Partimin iktidar olması için çalışırım.  2019 seçimlerde de benim başka yerlere çalışacağım iddia edilmişti. Ama herkes partim için nasıl çalıştığımı gördü” dedi.    

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz