İzmir’de CHP'den siyah çelenkli montaj protestosu

Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili montaj olduğu belirlenen PKK videoları İzmir’de protesto edildi. AKP İzmir İl Binası önüne siyah çelenk bırakarak olayı protesto etmek isteyen CHP’lilere polisin izin vermemesi üzerine siyah çelenk il binasının bulunduğu sokağa bırakıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da montaj olduğu kabul edilen; Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili PKK videoları İzmir’de protesto edildi. f61d541b-028d-4239-9e20-e107c6a575d4 İzmir’de CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri; Yüksel Taşkın ve Mahir Polat, parti yöneticilerinin de olduğu bir grup CHP’li, AKP İzmir İl Başkanlığı binası çevresinde toplandı. Montaj video olayını protesto etmek amacıyla AKP İzmir İl Binası önüne siyah çelenk bırakmak isteyen CHP’lilere polisin izin vermediği öne sürüldü. Bunun üzerine CHP’liler, AKP İl Binası’nın olduğu sokağa siyah çelenk bırakarak basın açıklaması yaptı, montaj videosuna tepki gösterdi. Çelenkte, "Montajcı sahtekarlarla helalleşmeyeceğiz" ifadeleri yer aldı.

Şeytanı utandıracak seviyeye...

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yaptığı açıklamada, "AKP’ye açık çağrımızdır. Seçim yarışında adil olmayacağınızı tüm televizyon kanallarınızı arkanıza alacağınızı biliyorduk. Miting alanlarımızla igili sorun çıkaracağınızı yasaklarla halka ulaşmamıza engel olacağınızı biliyorduk. Fakat siz bu organize kötülüğü şeytanı bile utandıracak kadar ileri bir seviyeye çıkardınız. Allah korkusunu, vicdanı, ahlakı iyi olan her şeyi bir kenara bıraktınız.İçinizdeki kötülüğü sadece bizim değil, Türk milletinin üstüne boca ettiniz. Montaj kasetlerle iyi olmayanı varmış gibi yaptınız. Sahtekarlık yaptınız. Sahteliği her yerinden akan görüntüleri miting alanlarından göstermekle kalmadınız, miting canlı yayınlanıyor görüntüsü altında tüm yandaş kanallarınızdan milyonlara izlettirdiniz. Güç, para ve iktidar için tüm değerlerinizi bir kenara bırakalı, hakikatin de ötesine geçeli çok oldu. O dipsiz kuyunun karanlık rutubetli köşelerinden çamur siyaseti kendinize yol bellediniz" dedi.

Biz bu kötülüğü affetmeyeceğiz, tarih affetmeyecek

Aslanoğlu, "Buradan açık çağrımızdır. Kötülüğü kendine yol yapanlarla, kötülükte şeytanı bile çırak çıkaranlarla asla helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız. Kötülüklerinizin hesabunu önce bu dünyada sonra öteki dünyada hesabını vereceksiniz. Türkiye’yi sizin rutubetli karanlıklarınıza bırakmayacağız. Bu ülkenin evlatları 28 mayısta yarattığınız cehennemin kapılarını sonuna kadar kapatacak ve iyilikle mühürleyecek. Çünkü bu vatan toprağına göz dikenlere kendisine cehennemi layık görenlere karşı iyilikte birleşecek umudun kuru sofrasında katık edecek. Unutmayın, biz bu kötülüğü affetmeyeceğiz, tarih affetmeyecek" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz