İzmir Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma yasağında ihtiyacı olana HİM aracılığı ile ulaşıyor, 444 40 35 numaralı telefonu aramak yeterli

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonunda İzmir Büyükşehir Belediyesi ihtiyacı olan vatandaşlara HİM aracılığı ile ulaşıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 444 40 35 numaralı telefonu arayan tüm vatandaşlara gerekli yardımın yapılacağını açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
  Sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonunda İzmir Büyükşehir Belediyesi ihtiyacı olan vatandaşlara HİM aracılığı ile ulaşıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 444 40 35 numaralı telefonu arayan tüm vatandaşlara gerekli yardımın yapılacağını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yayınlayan Başkan Soyer şu bilgileri verdi: “Bu hafta sonu da sokağa çıkma yasağı var ve siz evlerdesiniz. Bu zor bir durum ama doğru bir uygulama olduğunu biliyorum. Biz bu hafta sonu da yaklaşık 5 bin personelimizle İzmir’in tüm ilçelerinde sizlere hizmet için sokakta ve alarmda olacağız. Beklenmedik bir durum ve İzmir için HİM’in 444 40 35 numaralı telefonunu arayabilirsiniz. Pandemi hastanelerinden taburcu olan hastaların naklini kolaylaştırmak için başhekimler emrine araçlar tahsis ettik. Şoförler ve Otomobilciler Odasında ilaçlama personeli görevlendirdik. Odanın anonsları doğrultusunda gün boyu taksilerin dezenfeksiyonu yapılıyor. Dün DİSK üyesi emekçilerin kendi olanaklarıyla bir tır dolusu koli ile dayanışmaya büyük bir coşkuyla katılmaları unutulmazdı. Sizler de Bizizmir üzerinden Halkın Bakkalı’na ulaşıp oturduğunuz yerden sanal alışverişle yardım kolisi satın alarak dayanışmaya ortak olabilirsiniz. Hepimize evinizde iyi bir hafta sonu diliyorum.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz