İYİ Parti Çiğli'de Başkan Doğan güven tazeledi

İYİ Parti Çiğli’de kongre heyecanı yaşandı. Tek adaylı geçen seçimde mevcut ilçe başkanı Özgür Doğan yeniden başkanlığı seçildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
EGELİ GAZETE- İyi Parti Çiğli İlçe Teşkilatı’nda yeni dönem için kongreye gidildi. İyi Parti Çiğli’nin 3. Olağan Kongresi’nde başkanlık seçimi de yapıldı. İyi Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, diğer partilerin ilçe başkanları ve İyi Parti delegelerinin katıldığı kongrede “Az kaldı. iktidara geliyoruz” sloganları atıldı. Coşkulu gerçekleşen kongrede, mevcut Başkan Özgür Doğan, partilerinin çoğunun oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Kongrede konuşma yapan  İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar şunları söyledi: [caption id="attachment_106944" align="alignnone" width="1600"] İyi Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, "2023‘te sandıktan çıkan Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve 19 Haziran sabahı ışıltısı ile İyi Parti’nin güneşi Çiğli'den Türkiye’ye yayılacak. Genel Başkanımız Meral Akşener’i inşallah Başbakan yapacağız" dedi.[/caption] “YARIN AYDINLIK BİR GÜN OLACAK” “Bugün Çiğli İYİ Parti İlçe Teşkilatının 3. Olağan Kongresi’ni gerçekleştiriyoruz. 2020 Yılının Şubat ayında ben yine ilçe başkanı olarak 2. Olağan Kongresinde bu salonda sizlere hitap etmiştim. O yıllarda henüz 2. yılını doldurmamış Cumhur İttifakı’nın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni dönemini anlatmaya çalışmıştım. 2017’de yapılan referandum ile yeni bir sisteme gidilmişti. 24 Haziran 2018’de yeni dönemin yani partili Cumhurbaşkanlığı sisteminin yeni dönemiydi ve biz de olağan kongremizi burada gerçekleştiriyorduk. Pandemi yok, ekonomik krizin ise ayak sesleri vardı. Demiştim ki bugünler iyi günlerimiz, evet şu an görüyoruz ki gerçekten de iyi günlerimizmiş. Tüm ülkelere baktığınız da böyle bir sistem göremezsiniz. Evet, parlamento var, milletvekillerinin oluşturduğu o parlamentodan denge denetim yetkisi alındı, yani bir siyasinin bulunduğu makam ne olursa olsun; bakanlık olabilir, milletvekilliği olabilir ama denetleme hakkı elinden alındı. İleri demokrasilerde böyle sistem yok. Bunun adı ise tam olarak tek adam sistemidir. O günde bu günde ülke yönetilemiyor, evlere şenlik bir yönetim var.. 2023‘te sandıkta Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı, 19 Haziran sabahı ışıltısı ile İYİ Parti’nin güneşi Çiğliden İzmir’e, İzmir’den Anadolu’ya ve Türkiye’ye yayılacak. Milletin umudu olmuş Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i inşallah Başbakan yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yarın aydınlık bir gün olacak diye umutla bekliyoruz.”   “GİDECEKSİNİZ, GİDECEKSİNİZ…”
  1. kez başkanlığa seçilen Özgür Doğan ise partililere yaptığı konuşmada geçmiş dönemden bugüne olumlu gelişmeler yaşandığını belirterek şunları söyledi:
“5 yıl önce başlayan bu kutlu yürüyüşte Çiğli ilçemizin kurucu üyesi olarak çıktığım bu yolda 3. Olağan kongremizde 2. kez aday olarak karşınıza çıktım. Tabii hem bizler adına hem de genel başkanımız adına bu 5 yıl çok zorlu, çok çetin bir mücadele ile geçti. Hatırlarsınız genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in bir toplantı için gittiği yerde salonun elektriklerini kestiler ama genel başkanımızın güneşinin ışığını ne o kesilen elektrikler ne de o karanlık zihinler engelleyemedi, telefon ışıklarında megafondan o cesur yüreği ve bitmez bilmeyen azmi ile milletine seslendi. Yetmedi Antep’te belediye kamyonları ile yolu kesildi engellenmeye çalışıldı ama o yine de yılmadı. İşte biz böyle cesur yürekli böyle azimli ve de kararlı, yüreği vatan ve millet için atan bir liderin arkasında yol yürüdük ve yol yürümeye devam ediyoruz. Varsınlar salonların elektriğini kessinler, varsınlar yollarımıza barikatlar kursunlar, biz biliyoruz, hepsi nafile, hepsi boş bir çaba. Bu gaflet içinde bulunan zalimlere sesleniyorum. Ne yapsanız boş. Gideceksiniz, gideceksiniz, gideceksiniz…” [caption id="attachment_106946" align="alignnone" width="1024"] İyi Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Doğan, “Bu yeni dönemde şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Önümüzde genel seçim var. Ülkemizin kaderi, çocuklarımızın mutlu yarınları bu seçimlerin sonucuyla şekillenecek" dedi.[/caption] “DURMADAN YÜRÜYECEĞİZ, BIKMADAN ÇALIŞACAĞIZ” Yeni bir döneme girdiklerini belirten Başkan Doğan, “Bu yeni dönemde şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Önümüzde genel seçim var. Ülkemizin kaderi, çocuklarımızın mutlu yarınları bu seçimlerin sonucuyla şekillenecek. İşte yarınlarımızı kurtarmak adına bu salonda bulunan bulunmayan herkese sesleniyorum. Durmadan yürüyeceğiz. Bıkmadan çalışacağız. Uyumayacağız, çocuklarımızın yüzünü daha az göreceğiz ama bu seçimle, Türk milletini umutsuzluğa sevk eden bu iktidarın elinden kurtaracağız. Bu tarihimizde ikinci Kuvayi Milliye ruhudur” diye konuştu.  

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz