Hamza Dağ’dan Basmane Çukuru'na çözüm

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir'in Basmane Çukur’u sorununu projelerinde yer verdiğini ve çözmek istediğini vurguladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Seçime 2 gün kala seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, bugün AK Parti Kiraz Belediye Başkan Adayı Saliha Özçınar Kutlu ile birlikte seçim otobüsünden hemşerilerini selamladı. Yoğun ilgi ile karşılanan Dağ, günün ilerleyen saatlerinde Beydağ, Ödemiş ve Tire ilçelerindeki hemşerilerinide ziyaret etti. Çalışmalar sırasında gazetecilerin sorularını da geri çevirmeyen Dağ, projeleri arasında olduğunu vurguladığı Basmane Çukuru hakkında gelen soruya “Önümüzdeki 5 senelik süreçte çok geç kalmadan Basmane Çukur'unda önemli bir mesafe kat edeceğimizi düşünüyorum. Basmane çukurunu çözmek İnşallah bize nasip olacak” dedi.

Dağ: “TMSF başkanıyla görüştüm”
Ziyaretleri sırasında İzmir’in en önemli konularından biri olan Basmane Çukur’unu sık sık vurgulayan Hamza Dağ, “Bergama’da Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) başkanıyla görüştüm. Biliyorsunuz İzmir’in kanayan yaralarından bir tanesi Basmane Çukuru'dur. Bu konuda kendisiyle bir görüşme gerçekleştirdik. Görüşmemiz son derece olumlu geçti. Neler yapabileceğimizi konuştuk. Önümüzdeki 5 senelik süreçte çok geç kalmadan Basmane Çukuru'nda önemli bir mesafe kat edeceğimizi düşünüyorum. Sayın başkan da bu konu da iyi niyetlerini ortaya koydular. Basmane Çukuru'nu çözmek bize nasip olacak. Bunun için çalışacağız” açıklamalarında bulundu.


Dağ, geç saatlere kadar çalışmalara devam edecek
Beydağ, Ödemiş ve Tire’yi ziyaret eden Dağ, gece geç saatlere kadar seçim otobüsüyle çalışmalarına devam edecek. Dağ’ın Bayındır, Torbalı, Menderes, Kemalpaşa ve Konak ilçelerine de ziyaretlerde bulunacağı bildirildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz