Gülşen: Daha başka bir dil bulmalıydım, bulacağım

İmam hatiplerle ilgili bir ifadesi nedeniyle hakkında jet hızıyla soruşturma başlatılıp tutuklanan şarkıcı Gülşen, “Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım, bulacağım” dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Gülşen’in nisanda verdiği bir konserde, “İmam hatipte okumuş. Sapıklığı oradan geliyor” demesinin yer aldığı bir video dün dolaşıma sokulmuştu. Kime söylendiği belli olmayan söz konusu ifadenin yer aldığı videonun yayılmasının ardından Twitter’da‘#GülşenTutuklansın’ diye etiket açıldı.
Gülşen söz konusu soruşturma kapsamında polis ekiplerince gözaltına alınıp adliyeye sevk edilmişti. Tutuklanan sanatçı, Bakırköy Kadın Cezaevi'ne konuldu. Şarkıcı, Instagram hesabı üzerinden yayınladığı açıklamada şunları yazdı:  
 
  • “Uzun yıllardır birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarım ile iş ve çalışma ortamında yapmış olduğum bir espri toplumu kutuplaştırmaya hedefleyen kimseler tarafından öne çıkarılarak yayımlanmıştır. Sözlerimin ülkemizdeki kutuplaştırmayı hedefleyen kötü niyetli kimselere malzeme vermiş olmasından dolayı üzgünüm. İnandığım özgürlüğü savunurken eleştirdiğim radikal uca kendimin savrulduğunu görüyorum. Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım, bulacağım…”
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz