Galatasaray Rusya'dan zaferle dönüyor:0-1

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. maçında Galatasaray, deplasmanda Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup ederek liderliğini devam ettirdi ve gruptan çıkma yolunda büyük bir adım attı. Sarı-Kırmızılılar'ın golünü 82. dakikada Kerem kaydetti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. maçında Galatasaray , deplasmanda Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup ederek liderliğini devam ettirdi ve gruptan çıkma yolunda büyük bir adım attı. Sarı-Kırmızılılar'ın golünü 82. dakikada Kerem kaydetti. Maçtan önemli dakikalar
  1. dakikada Savunmanın arkasına doğru gönderilen topa Kerk hareketlendi. Muslera kalesini terkederek açıyı kapattı ve topa dokundu. Seken top Kerk'e çarpıp dışarıya gitti.
Karşılaşmada ilk 20 dakika golsüz geçilirken iki takım da rakip kalede tehlike yaratamadı.
  1. dakikada Kerk'in pasıyla ceza sahası yayı içinde topla buluşan Maradishvili'nin şutu yandan dışarıya gitti.
İki takımda ilk yarıda isabetli şut atamadı. İlk yarı 0-0 sona erdi.
  1. dakikada Galatasaray gole çok yaklaştı! sol kanattan Van Aanholt'un kullandığı köşe vuruşunda Marcao'nun kale sahasına aşırttığı topa zor pozisyonda Nelsson vuruşunu yaptı. Kaleci Guilherme gole izin vermedi.
  2. dakikada Cicaldau'nun sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Babel kafayı vurdu. Top direğe çarparak auta gitti.
58'de Galatasaray bu kez Mohamed ile gole yaklaştı. Sağ kanattan sıfıra inen Barış'ın ortasında Mohamed arka direkte kafayı vurdu. Top az farkla yandan dışarıya gitti. 67'de hızlı gelişen Galatasaray atağında sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Kerem'in yerden vuruşunda top kaleci Guilherme'de kaldı.
  1. dakikada Morutan sağ kanattan sıfıra inip topu içeriye çevirdi. Kerem, yakın mesfaeden vuruşunu yaptı. Guilherme gole izin vermedi.
  2. dakikada Morutan'ın harika pasında savunmanın arkasına sarkan Kerem kaleci ile karşı karşıya kaldı. Genç futbolcu düzgün bir vuruşla skoru 1-0'a getirdi.
Kalan dakikalarda Galatasaray'ın baskısı devam etse de ikinci gol gelmedi ve maç 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona erdi. Bu skorun ardından Galatasaray puanını 7'ye yükseltirken Lokomotiv Moskova 1 puanda kaldı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz