Down Sendromlu çocuklar ile 'güzel bir gün’

Bornova Rotary Kulübü’nün üyeleri ve  Rotaract Dönem Başkanı Pırıl Akcan, İzmir Down Sendromlular Derneği ortaklığı ile 15 down sendromlu çocuk ile bowling turnuvaları ve sosyal etkinlikler gerçekleştirerek down sendromlu çocuklara güzel bir gün yaşatarak umut verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Kerem Yeğinboy/Egeligazete-1995’den beri faaliyet gösteren Bornova Rotary Kulübü  ve Bornova Rotaract’ları 2023/2024 Rotaract Dönem Başkanı Pırıl Akcan ile “Dünyaya Umut Ol” teması ile çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bornova Rotary Kulübü’nün üyeleri ve  Rotaract Dönem Başkanı Pırıl Akcan, İzmir Down Sendromlular Derneği ortaklığı ile 15 down sendromlu çocuk ile bowling turnuvaları ve sosyal etkinlikler gerçekleştirerek down sendromlu çocuklara güzel bir gün yaşatarak umut verdi. Pırıl Akcan “ Çocukların günlük hayatın içinde yer almaları ve hoş vakit geçirmeleri çok önemlidir. Bu tarz etkinlikler ailelerin çocukları ile zaman geçirebilmesine de yardımcı oluyor. İzmir Down Sendromlular Derneği ile daha çok ortak proje gerçekleştirmek ve down sendromlu çocuklara umut olarak, güzel bir gün geçirebilmelerini sağlamak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Bornova Rotary Kulübü ve Bornova Rotaract Kulübü etkinlikleri ile ilgili bilgilere ve iletişime resim sitelerinde ulaşmak mümkün.

https://www.bornovarotaract.com/

 

Bornova Rotary Başkanı Pırıl Akcan

Bornova Rotaract Başkanı Pırıl Akcan 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz