Daha 2.5 ay önce başkandı: Mustafa İduğ CHP siyasetinden silindi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı Beşyol Köyü’deki Kiraz Festivali’ne eski Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un katılmaması, “CHP siyasetinden silindi” yorumlarına yol açtı. Özgür Özel İduğ dışında görev yapan tüm Bornova Belediye Başkanlarının adını andı. Ancak Özel de İduğ’dan hiç söz etmedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete


EGELİ GAZETE- Bornova’da 2019-2004 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Mustafa İduğ adeta CHP siyasetinde yok oldu. Bornova Belediyesinin Beşyol Köyü’nde dün düzenlenen Kiraz Festivali’ne CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldı. Özel burada İzmir ve Türkiye için önemli açıklamalar yaptı. Kiraz Festivali’ne Bornova Belediyesi’nde 11 yıl önce Belediye Başkanlığı yapan Kamil Okyay Sındır, 6 yıl önce Belediye Başkanlığı yapan Olgun Atila katıldı. Festivale mevcut Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ev sahipliği yaptı. Ancak CHP’nin Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı festivalde 2 ay önceye kadar Bornova’da CHP’den Belediye Başkanı olan Mustafa İduğ yoktu. Bu durum Mustafa İduğ “Daha başkanlığının üzerinden 2 ay bile geçmeden CHP siyasetinden silindi" yorumlarına yol açtı.

ÖZEL İDUĞ DIŞINDA GÖREV YAPAN TÜM BORNOVA BELEDİYE BAŞKANLARINI ANDI
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kiraz Festivali’nde Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’nin özellikle tarım ve çiftiçilerle ilgili icraatlarına övgüler yağdırdı. Özel, Kamil Okyay Sındır ve Olgun Atila’yı da kürsüden anons ederek katılmalarından ve Bornova’ya verdikleri hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ancak Mustafa İduğ’un kendi de adı da Bornova’nın en önemli festivalinde Özgür Özel’in aklına gelmedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz