Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir Büyükşehir Belediyesine altyapı eleştirisi

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda Ankara, İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlarını eleştirdi.

Erdoğan, 2023 seçimleri için geri sayımın başladığını söyleyerek, "Her ne kadar muhalefet tarafı hala erken seçim lafları etmeye sürdürüyorsa da seçim takvimi kendi mecrasında zaten ilerliyor. Aslında muhalefetin erken seçim filan istediği yok. Hatta bizim ülkemizde muhalefet mümkünse hiç seçim olsun istemez. Çünkü bunlar herhangi bir sorumluluk üstlenmeden sadece konforunu yaşayarak siyaset yapmaya alışmışlar" dedi.

Muhalefetin milletin derdiyle dertlenmek, bölgesel ve küresel krizlerle boğuşmak, eser ve hizmet peşinde koşmak istemediğini vurgulayan Erdoğan, Ankara, İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediye başkanlarını da şöyle eleştirdi: "İşte sel felaketinde İstanbul'un halini gördük, Ankara'nın halini gördük, İzmir'in halini gördük, görüyoruz. Herhangi bir altyapı çalışmaları var mı, yok... Hiçbir altyapı çalışmaları da olmadığı için felaketlerde bakıyorsunuz birisi Bodrum'da seyahatte, öbürü bakıyorsunuz Eskişehir'de seyahatte, öbürü nerede olduğu belli değil. Böyle garip bir yapı var bunlar dertli değil. Hani Neşet Ertaş diyor ki 'aşkınan koşan yorulmaz' diye bunların millet için vatan için aşkınan koşmak gibi bir dertleri de yok. Nitekim kazara bir sorumluluk altına girdiklerinde ortaya çıkan manzarayı gördük her gün seçim lafı ettiği halde daha adayının ismini zirkredemeyenlerin derdinin ülkeye ve millete hizmet olmadığını anlamak için öyle çok derin analizlere ihtiyaç yok her şey gün gibi ortada..."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz