Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Lise ve Üniversite sınavları ertelenebilir, 65 yaş üstü vatandaşlara kolonya ve maske dağıtılacak

Tüm dünyayı sarsan Koronavirüs vakaları ile ilgili koordinasyon toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 65 yaş üstü vatandaşlara kolonya ve maske dağıtılacağını açıkladı. Erdoğan ayrıca lise ve üniversite sınavlarının da erteleneceğini ifade etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
  Koronavirüs ile ilgili koordinasyon toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalar yaptı. Gelişmelere göre Lise ve üniversite sınavlarını ertelemeyi gündeme alabileceklerini belirten Erdoğan, “Bireysel temizlik önemli. Kurallara uyarsak evde kalmasını 3 haftayla sınırlayabiliriz. Gereken her türlü tedbiri alıp taktiri Allah’a bıraktık. Tehdit geçene kadar mümkün olduğunca evlerinden çıkmamalıdır. Ortak kullanıma açık her yer virüsün yayılma ortamıdır. Vakit yapabileceğimiz her şeyi evden yapıma vaktidir” dedi. Yaşlılara maske ve kolonya dağıtılacak Kimi Avrupa ülkelerinin yaşlılarını gözden çıkarma anlayışını benimsediklerini hatırlatarak şu bilgileri verdi: “Biz bu anlayışa katılmıyoruz. Yaşlılarımızı koruyup kollayacağız. 65 yaş üstü tüm yaşlılarımıza maske ve kolonya dağıtacağız. Huzurevindeki doktor sayısı artırılacak. Sağlık kuruluşlarının üzerine binecek yükü hafifleteceğiz.” Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 bin öğretmen ataması gerçekleştiğini açıkladı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz