CHP İzmir'den 30 ilçeye pankart

Genel seçimlere sayılı günler kala CHP İzmir İl Binası'na ve 30 ilçenin başkanlıklarına Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının ve "Halk galip gelecek" cümlesinin yer aldığı bir pankart asıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
CHP İzmir İl Başkanlığı kendi binasına ve 30 ilçenin başkanlıklarına Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının ve "Halk galip gelecek" cümlesinin yer aldığı bir pankart astırdı. Pankartta, Kılıçdaroğlu'nun, "6 yaşında bebeğe tecavüz edenleri görmezden gelenler bizleri yıldırmanın peşinde. Söz veriyorum ki bu sefil, darbeci organize kötülüğü milletimizin eşsiz iradesiyle yeneceğiz" ifadeleri de yer aldı. Pankartı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Kılıçdaroğlu'nun cümlesini alıntıladı ve 'yeneceğiz' etiketini kullandı.  
NE OLMUŞTU? Geçtiğimiz günlerde Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kızını müridiyle 'evlendirmesi' ve çocuğun yıllarca istismara maruz bırakması Türkiye gündemine oturmuş, sanıkların tutuklanmaması tepkilere sebep olmuştu. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na YSK başkanı ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verilerek seçme ve seçilme hakkının yasaklanmasına karar verilmişti. Kadir İstekli ve Yusuf Ziya Gümüşel ise ancak dün öğlen saatlerinde tutuklandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz