Başkan Tugay ve İlçe Belediye Başkanları'ndan borç mesaisi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İlçe Belediye Başkanları bugün Tarihi Asansör'de toplantı düzenledi. Yapılan toplantının gündemi ise Belediyelerin borçları oldu. Tugay'ın belediye borçları ve personel alımlarını masaya yatırdığı öğrenildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve  İzmr'in İlçe Belediye Başkanları borç mesaisi yaptı. 

İlkses Gazetesi'nin haberine göre, Tarihi Asansör'de gerçekleştirilen toplantının ana gündemi Belediyelerin mali yapısı ve borçlar oldu. Borçlu- Borçsuz Belediyeler masaya yatırılarak aynı zamanda Belediyeler'in personel alımları incelendiği öğrenildi. Tugay'ın Toplu İş Sözleşmeleri ile ilgili olarak Belediye'nin mali yapısının dikkate alınarak kararlar alınması gerektiği ve bu konuda dikkatli hareket edilmesini istediği öğrenildi.  İlçe belediye başkanlarının borçlardan ve belediyelere verilen ödeneklerin azlığından şikayet ettiği ileri sürüldü.

Tugay’ın mali disiplinin sağlanması amacıyla işe alımlara dikkat etmesi, tasarruf yapılması noktasının üzerine eğildiği belirtildi.

Toplantıda ayrıca, belediyelerin parti politikasına uygun olarak sosyal yardımlara eğilmesi ve belediye eliyle yapılan yardımların artırılmasının önemli olduğunu söylediği öğrenildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz