Başkan Soyer’den Mavişehir çıkışı: Kamu alanlarının satılmasına direnen Karşıyaka Belediye Başkanımız Cemil Tugay’ın sonuna kadar yanındayım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı “Başkan’ın Günlüğü” uygulamasında önemli açıklamalar yaptı. Soyer, “Mavişehir’de kamu alanlarının TOKİ aracılığıyla satılmasına direnen Karşıyaka Belediye Başkanımız Cemil Tugay’ın sonuna kadar yanındayım” dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı “Başkan’ın Günlüğü” uygulamasında önemli açıklamalar yaptı. Soyer, “Mavişehir’de kamu alanlarının TOKİ aracılığıyla satılmasına direnen Karşıyaka Belediye Başkanımız Cemil Tugay’ın sonuna kadar yanındayım” dedi. Kemeraltı’nda UNESCO hedefi Dünyanın en eski en büyük açık hava alışveriş merkezi Kemeraltı’nda UNESCO hedefine adım adım ulaştıklarını ifade eden Soyer şu bilgileri verdi: “Bu amaçla TARKEM Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlendim. ‘İzmir’i demir ağlarla örüyoruz’ demiştik. 11 kilometrelik Karşıyaka-Çiğli tramvay hattı 28 Temmuz’da ihaleye çıkacak. Fahrettin Altay-Narlıdere hattında pandemiye rağmen çalışmalar durmadı. Kazıların yüzde 78.37’si tamamlanırken raylara ilk kaynağı da yaptık. Bu adımları atarken sağlam adımlar atmak istiyoruz. Fitch Rathing’in kredi notumuzu en yüksek seviye olan AAA olarak teyit etmesi bunun en güzel kanıtı oldu. Kurban Bayramı’nda şehir içi ulaşımı yasa gereği ücretsiz yapamadığımızdan sembolik olarak 1 kuruş yaptık. Hayırlı olsun.” Turizm desteği İzmir ekonomisi için çok önemli olan turizmi bu dönemde ayakta tutabilmek amacıyla yerel ve ulusal kampanyalar düzenlediklerini belirten Soyer, “Turuncu Çember uygulamasını başlattık. Hijyen ve sağlık güvencesi olan   Mavi Bayrak 52 plajımızda dalgalanıyor. Çeşme Ilıca Plajı’na da Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte mavi bayrak çektik. Hepinize sağlıklı, mutlu, güzel bir hafta diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz