Başkan Soyer’den İnce’ye fotoğraflı cevap: Kamu yapıları dışındaki afişleriniz yerlerindedir, kongre salonunuzu bile belediye tahsis etti

Başkan Soyer sosyal medya hesaplarından yayınladığı mesajında kendisine “Sen kimsin, benim afişlerimi söküyorsun” diyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye cevap verdi. Soyer, “Ben İzmir’in seçilmiş belediye başkanıyım. Kamu yapılarına asılanlar dışında tamamı yerlerindedir. Kongrenizi düzenlediğiniz salonu da belediyemiz tahsis etti, kamu yapıları dışında afişlerinizin asılmasına da belediyemiz izin verdi.  Daha yola çıkarken bizimle bile kavga etmeniz, gelecek için umut kırıcı olduğu kadar aydınlatıcı da oldu” ifadelerini kullandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bugün yapılan partisinin İzmir İl Kongresi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef almıştı. İnce, Soyer’e “Sen kimsin benim afişlerimi söküyorsun?” şeklinde seslenmişti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Memleket Partisi afişlerinin fotoğraflarını yayınlayarak cevap verdi. Başkan Soyer, “Sn Muharrem İNCE,  Kongrenizde kim olduğumu sormuşsunuz. Hatırlatayım ben İzmir’in seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Afiş ve bayraklarınızı da sormuşsunuz. Kamu yapılarına asılanlar dışında tamamı yerlerindedir. Kongrenizi düzenlediğiniz salonu da belediyemiz tahsis etti, kamu yapıları dışında afişlerinizin asılmasına da belediyemiz izin verdi. Daha yola çıkarken bizimle bile kavga etmeniz, gelecek için umut kırıcı olduğu kadar aydınlatıcı da oldu” ifadelerini kullandı.  

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz