Akran zorbalığında silah korkusu

Maltepe’de liseli 2 gencin kavga ettiği ve birinin silah çektiği görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, olaya karışanların ifadesini aldı. Darp edilen genç, videonun 2020 yılında kurgu olarak çekildiğini, kullandıkları silahın ise çakmak olarak kullanılan bir oyuncak olduğunu söyledi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Sosyal medya hesapları üzerinden 1 Mart’ta “Akran zorbalığı, iki genç kavga ediyor. Aralarından biri silah çekiyor” şeklinde paylaşımı yapılan görüntü içeriği ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri harekete geçti. Video içeriğinde kendisine K. ismi ile seslenilen bir gencin yine kendisi ile aynı yaş grubunda olan başka bir genci darp ederek tehditlerde bulunduğu, K. isimli gencin video devamında silah doğrultarak darp etmeye devam ettiği tespit edildi.
Şüphelinin Maltepe ilçesi Esenkent Mahallesinde ikamet eden 19 yaşındaki K.A. isimli genç olduğu, video içeriğinde darba uğrayan gencin de 17 yaşındaki E.E.E. olduğu belirlendi. E.E.E. isimli çocuğun ebeveyni ile irtibata geçildiği, çocuk  ile yapılan görüşmede videonun 2020 yılında kurgu olarak çekildiği video içeriğinde kullandıkları silahın ise çakmak olarak kullanılan bir oyuncak olduğu belirtildi.
Yaşı küçük mağdurun babasının K.A. hakkında şikayetçi olmadığı, “Kasten Yaralama” ve “Silahlı Tehdit” suçundan düzenlenen dosyanın adli makamlara gönderildiği kaydedildi

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz