AFAD İzmir’de yaşayanları mesajla uyardı: Yarın İzmir’de çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış, sel, yıldırım ve fırtına var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 27 Ocak Cuma (Yarın) günü İzmir ve Ege İlleri için çok kuvvetli gök gürültülü yağış, sel, yıldırım ve fırtına uyarısı yapıldı. Yağışlı havanın Pazar gününe kadar devam edeceği belirtildi. AFAD İzmir’de yaşayanların cep telefonlarına önemli bir uyarı gönderdi. AFAD İzmir’de yaşayanların cep telefonlarına gönderdiği uyarıda, “Meteoroloji’ye göre yarın (Cuma) İzmir’de çok kuvvetli yağmur bekleniyor. Sel, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olun” ifadeleri yer aldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 27 Ocak Cuma (Yarın) günü İzmir ve Ege İlleri için çok kuvvetli gök gürültülü yağış, sel, yıldırım ve fırtına uyarısı yapıldı. Yağışlı havanın Pazar gününe kadar devam edeceği belirtildi. AFAD İzmir’de yaşayanların cep telefonlarına önemli bir uyarı gönderdi. AFAD İzmir’de yaşayanların cep telefonlarına gönderdiği uyarıda, “Meteoroloji’ye göre yarın (Cuma) İzmir’de çok kuvvetli yağmur bekleniyor. Sel, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olun” ifadeleri yer aldı. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden sonra Kıyı Ege’de, yarın (Cuma) zamanla İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, ile Batı Karadeniz’in batısının iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (40-60 yer yer 70 km/saat), Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarında kuvvetli fırtına (60-80 yer yer 90 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri dikkat çekti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz