Yerlikaya açıkladı: NARKOÇELİK-8 Operasyonu'nda 1'i yaralı 5 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik NARKOÇELİK-8 operasyonu yapıldığını açıkladı. Yerlikaya, çatışma sırasında polis ekipleri ve şahıslar arasında çatışma çıktığını, polislerin 1'i yaralı olmak üzere 5 kişiyi yakaladığını duyurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından, İstanbul'da NARKOÇELİK-8 Operasyonu'nda polis ekipleri ve uyuşturucu ticareti yapan şahıslar arasında çatışma çıktığını açıkladı. Operasyonda 1'i yaralı olmak üzere 5 kişinin yakalandığını açıklayan Yerlikaya, “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz" dedi. 


NARKOÇELİK-8 Operasyonu'nda ele geçirilen meteryaller arasında, 3 Adet ruhsatsız tabanca,1 Adet otomatik tabanca, 1 Adet uzun namlulu otomatik silah, 1 Adet otomatik av silahı, 5 Adet hassas terazi, 11 Adet telefon, Muhtelif miktarda uyuşturucu madde ile çok miktarda döviz ve Türk Lirasına el konuldu. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz