Doğa’nın Rüyası

İzmir’de doğanın korunmasına dikkat çekmek isteyen çocuk sanatçı Rüya Şehitoğlu(8) Galeri A’ da ‘’Doğanın Rüya’sı’’ resim sergisini açtı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

 

Çocuk sanatçı Rüya Şehitoğlu’nun sergi açılışını Karaoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Sivaslılar Vakfı Başkanı Zeki Karaoğlu, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Ekin Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve önceki dönem  Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Başkanı Yasemin Reşitoğlu gerçekleştirdi.

 Açılışta konuşan Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, ‘’Rüya’nın sergisini açma şerefine nail oluyoruz, inşallah bu çocuklarımız büyüyecekler ve yeryüzünde savaşın, gözyaşının, sürgünlerin, mültecilerin olmadığı bir dünyayı inşa edecek nesiller oluşturacaklar. Biz onları şimdiden tebrik ediyoruz ve o günlere hazırlamaya çalışıyoruz, hayırlı, uğurlu olsun’’ dedi.

Resim öğretmeni Yeşim Çağlar’dan özel eğitim alan Rüya Şehitoğlu, sergisiyle ilgili şunları söyledi, ‘’ Özlem Kalmaz’ın sergisini gezdiğim gün çok etkilendim. Doğayla ilgili bende bir sergi açmaya karar verdim. Sergi için suluboya ve akrilik boya ile çalıştım.  Bana bu şansı verdiği için öncelikle Özlem Kalmaz’a, Ayşegül Kurtel’e ve Galeri A’dan Fatma ablama çok teşekkür ederim. Doğayı anlatan resimler yapmaya ve kendimi geliştirmeye devam edeceğim.’’

Bateri ve piyano da çalan Rüya Şehitoğu’na sergide müzikleriyle Işıl Sanat öğretmenleri de eşlik etti. Birbirinden güzel müziklerle sanat şöleni yaşatan Işıl Sanat’ın kurucusu Işıl Koçum, ‘’Çocuklarımız için sanat olmazsa olmaz. Bugün öğrencimiz Rüya’yı yalnız bırakamazdık. Çocuklarımızın parlak bir  geleceği ve vizyonları olması için onları her zaman destekliyoruz’’ diye konuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz