“Yıldız kentler” dolup taşıyor

Karabağlar Belediyesi Şubat ayı toplantısı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun yönetiminde gerçekleşti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...

Karabağlar Belediye Meclisi’nin şubat ayı toplantısı, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yönetiminde yapıldı. Ana hizmet binası meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıyı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Eymen Ünalan, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Şehmuz Gültekin, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Baki Işıldar, Saadet Partisi’nin ilçe başkan yardımcıları Mustafa Özkurt, Şener Uzun ve Necati Tağaç da izledi.

Başkan Selvitopu toplantının açılışında, yürütülen çalışmalar ve projelerle ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Karabağlar Belediyesi’nin kendi ekipleriyle ve modern araçlarla, muhtarlarla da görüşerek mahallelerde çalışmalar yürüttüğünü belirten Başkan Selvitopu, “Yol yapım ve onarımları, park bakım ve  düzenlemeleri, bordür ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi, Çalıkuşu Semt Merkezi gibi projelerimizin yapımları da hızla sürüyor” dedi.

Pazaryerleri…

Yeşilyurt Pazaryeri’nin kapalı hale getirilmesiyle ilgili ihale çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Selvitopu, “Aynı şekilde Yurtoğlu ve Esendere pazaryeriyle de ilgili de hazırlıklarımız var. İzmir Büyükşehir Belediyesi de Üçkuyular Pazaryeri için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ayrıca Mimkent Kültür Merkezi yapımı için de hazırlandığını bildiren Başkan Selvitopu, “Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi’ni açtığımızda gördük ki Karabağlar’ın böyle yerlere çok ihtiyacı var. Başta kadınlar ve çocuklarımız olmak üzere vatandaşlarımız Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi’ne yoğun ilgi gösteriyor. Ummadığımız bir talep oldu” dedi.

Uğur Mumcu Parkı’nın bu yıl içinde baştan sona yenileneceğini, diğer parklarda da bakım onarım çalışmaları yapılacağını belirten Başkan Selvitopu, havalar ısındığında asfaltlama çalışmalarına ağırlık verecekleri söyledi.

Başkan Selvitopu, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlamak için hazırlık yaptıklarını da bildirdi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz