Spor salonları aylar sonra yeniden hizmette

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı kalan spor salonları kademeli normalleşmeyle birlikte açıldı. Açılan spor salonlarına talebin yoğun olduğu aktarıldı

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Geçtiğimiz aylarda kısmi kapanma kararıyla birlikte birçok işletmenin yanı sıra spor salonları da faaliyetlerini durdurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan kademeli normalleşmeyle 1 buçuk aydır kapalı kalan spor salonları açıldı. İdmanlarını uzun süredir aksatan vatandaşlar bu haberi sevinçle karışladı. Evde kalınan süre boyunca fazla kilolardan dolayı salon üyeliklerinde yoğunluk yaşandı. Eskişehir'de spor salonunda yöneticilik yapan Ünzile Kaya, kademeli normalleşme kararının ardından yaşadığı mutluluğu paylaştı. Haftalardır açılma haberini bekleyen Kaya, kapanma sürecindeki yaşadıkları sıkıntıları “1 Haziran'da açıldık. Gerçekten çok mutluyuz.
Üyelerimizin hepsini çok özlemişiz. Bu bizi çok mutlu ediyor. Herkes hem psikolojik hem de sağlık açısından çok bunalmış. Bu süreçte çok zorlandıkları için sürekli ‘ne zaman? Açılacak' gibi çok sorular aldık. Şu an telefon trafiğimiz durmuyor. Talepler çok güzel inşallah bu şekilde devam eder. 48 günlük kapanma sürecinde çok zorluklar yaşadık. Bütün işletmelerde olduğu gibi elektrik, su ve kira gibi ödemelerde sıkıntı çektik.” diye anlattı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz