Özdağ: 1.5 milyon Suriyeliye vatandaşlık verildi, bu seçim vatanımızın oylanmasıdır, gitmezlerse Türkiye iç savaşa sürüklenir

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Göç İdaresi’nden bir üst düzey yetkilisinin kendisine mesaj attığını belirterek, “O üst düzey yetkili 1.5 milyon Suriyeliye vatandaşlık verildiğini bildirdi. Eğer 13 milyon Suriyeli kalırsa CHP’de iktidarda olsa AK Parti de iktidarda olsa Türkiye’de Irak ve Suriye gibi iç savaşa sürüklenir. Ben her söylediğimin arkasındayım. Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye’yi kurtaracak projeyi kabul ettiği için destekliyoruz” dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı Fox TV yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, “Bir üst düzey yetkilisinin kendisine mesaj attığını belirterek, “O üst düzey yetkili 1.5 milyon Suriyeliye vatandaşlık verildiğini bildirdi. Eğer 13 milyon Suriyeli kalırsa CHP’de iktidarda olsa AK Parti de iktidarda olsa Türkiye’de Irak ve Suriye gibi iç savaşa sürüklenir. Ben her söylediğimin arkasındayım” dedi. 13 MİLYON SURİYELİ GÖNDERİLMESZE TÜRKİYE İÇ SAVAŞA SÜRÜKLENİR Resmi rakamlara göre Türkiye’de 6.8 milyon Suriyeli bulunduğunu hatırlatan Özdağ, “Şimdi başka bir durum söz konusu. Gerçekte Türkiye’de başta Suriyeliler olmak üzere 13 milyon sığınmacı var. Eğer 13 milyon Suriyeli kalırsa CHP’de iktidarda olsa AK Parti de iktidarda olsa Türkiye’de Irak ve Suriye gibi iç savaşa sürüklenir. Ben her söylediğimin arkasındayım” diye konuştu. KEMAL BEY’İ TÜRKİYE’Yİ KURTARACAK PROJEYİ KABUL ETTİĞİ İÇİNDESTEKLİYORUZ Özdağ şu bilgileri de verdi: “Genel Kurmay’da hazırlanan bir askeri raporda 2028’den sonra geri dönüş yok deniyor. Biz bugün tedbir almazsak 2028’den sonra ülkemizi kaybederiz. Bu seçim vatanınınız oylanmasıdır. Biz iki ittifakla da görüştük. Türkiye’nin Türk kalabilmesi için sığınmacıların gönderilmesi gerekir. Tek çare tam anlamıyla geri dönüşü sağlamak. Anadolu kalesi projesini AK parti kabul etseydi AK Partiye de evet derdik. Biz Kemal Kılıçdaroğlu’nu fanatizm içinde desteklemiyoruz. Kemal Beyi Türkiye’yi kurtaracak projeyi kabul ettiği için destekliyoruz. Ben oğlumun iç savaş yaşamasını istemiyorum. Nasıl doğa kanunları varsa, tarihin de jeopolitiğin de bazı kanunları var. Tarih size bunu zorlar. Kıbrıs bizim için olmazsa olmazdır. Türk Başkanları arasında en hümanisti, Yunanlılara karşı en çok sevgi besleyen kim derseniz Bülent Ecevit’tir. Peki Yunanistan’la savaşı göze alıp Kıbrıs’a çıkan kimdir? Yine Bülent Ecevit’tir. Çünkü jeopolitik zorunluluk böyle bir şey. Kıbrıs Türkiye için bir jeopolitik zorunluluktur.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz