Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Ertuğrul’un eşinin paylaşımı yürekleri burktu: Gözündeki çaresizliğin yaşları

Milyonlarca insanın hayatını etkileyen Koronavirüs salgını arkasında hazin öyküler bırakıyor. Özellikle de sağlık çalışanları ve aileleri bu trajediyi çok ağır yaşıyor. İstanbul’da Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde görevli Genel Cerrahi Uzmanı 59 yaşındaki Opr. Dr. Uğur Ertuğrul geçen Mayıs ayında aylar süren Koronavirüs mücadelesini kaybederek hayatını kaybetmişti. Eşi Muhteber Ertuğrul, eşinin son anlarının fotoğrafını paylaştığı mesaj yürekleri dağladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Milyonlarca insanın hayatını etkileyen Koronavirüs salgını arkasında hazin öyküler bırakıyor. Özellikle de sağlık çalışanları ve aileleri bu trajediyi çok ağır yaşıyor. İstanbul’da Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde görevli Genel Cerrahi Uzmanı 59 yaşındaki Opr. Dr. Uğur Ertuğrul geçen Mayıs ayında aylar süren Koronavirüs mücadelesini kaybederek hayatını kaybetmişti. Eşi Muhteber Ertuğrul, eşinin son anlarının fotoğrafını paylaştığı mesaj yürekleri dağladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehre Zümrüt Selçuk’un, “Koronavirüs için meslek hastalığına gerek yok” sözlerine tepki gösterilen mesajda; “"Bu resim birbirimize veda ettiğimiz günün resmi. Ha o gözündeki yaşlar mı, çaresizliğin yaşları. Bir ay 2 çocuğumla durumu kötü her an kaybedebiliriz diye bekledik biz. Bizi bugün yeniden öldürdünüz" ifadeleri dikkat çekti. Bu mesajı paylaşan İzmir Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Birol Kocaman, “Evet dün yeniden öldürüldüler aile çalışma ve sosyal bakanının MESLEK HASTALIĞI KANUNUNA gerek yok sözleriyle... Hem de İLLİYET bağı kurulursa denilmiş. Covidi hastanede kaptığına dair kanıt!!!yazıklar olsun” dedi.  

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz