Altınordu kendi evinde hem maçı hem de liderliği kaptırdı

Ankara Keçiörengücü’ne 2-0 mağlup olarak liderliği rakibine kaptıran Altınordu’nun Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kötü bir sonuç aldıklarını ifade ederek, hemen toparlanıp önlerindeki maça hazırlanacaklarını dile getirdi.  

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
TFF 1. Lig’in 12. haftasında Ankara Keçiörengücü’nü konuk eden Altınordu, rakibine 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu zirve mücadelesindeki iki takım için de önemli bir maçı geride bıraktıklarını ifade ederek, “Maça iyi hazırlandık. 6 maçtır kazanıyorduk. Maçın başından itibaren oyunu istediğimiz gibi sergileyemedik. Rakibin de topu iyi kullanan oyuncuları var. Bu anlamda onlar da pas oyununu iyi oynayan bir takım. Maç biraz gergin de geçti. İkili mücadelelerde oyun durdu. Bu bizi ister istemez olumsuz etkiledi. Faulün çok olması, oyunun durması ritmi yakalamamızı engelledi. Bu bahane değil tabi ki. Kalemizde golü gördük penaltıdan. Bunun dışında ilk yarı dengede giden bir maçtı. İkinci yarı, baskıyı en iyi şekilde yapıp rakibin dengesini bozmak için değişiklikler yaptık. 1-2 pozisyonu değerlendiremedik. 2-0’dan sonra rakibin direnci daha da arttı. Bizim için de kötü bir sonuç oldu. Süreçte bunlar yaşanacak. Hemen toparlanıp önümüzdeki maça en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor” dedi.   Ankara Keçiörengücü cephesi Altınordu maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz ise İzmir’e kazanmak ve lider olmak için geldiklerini söyledi. Karşılaşmanın ardından liderlik koltuğuna oturduklarını hatırlatan Yılmaz, önlerindeki maça odaklanacaklarını dile getirdi. Yılmaz, maçta iyi mücadele ettiklerini de söyleyerek eden futbolcularını tebrik etti.         Maçtan dakikalar
  1. dakikada ceza sahası ön çizgisine kadar giren Barış Yılmaz’ın sert şutunda top Sinan Osmanoğlu’nun ayağına çarparak yön değiştirdi ve kornere çıktı.
  2. dakikada Cem Ekinci’nin ara pasında topla buluşan Burak Aydın, Furkan Metin ile girdiği ikili mücadelede yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Burak Aydın takımını deplasmanda öne geçirdi. 0-1
  3. dakikada kornerden gelip yayın üzerine açılan topa Burak Aydın gelişine vurdu, savunmaya çarpan top direğin hemen yanından kornere çıktı.
  4. dakikada Furkan Metin sağdan penaltı noktası üzerine ortaladı. Ahmet dereli kafayı vurdu top kalecide kaldı.
  5. dakikada sağ taç çizgisi üzerindeki ikili mücadeleden seken topu alan Cem Ekinci ceza sahasına kadar sokulup sola çıkardı. Burak Aydın tek hamleyle savunmadan sıyrılıp vurdu, Yusuf Can Esendemir’in ayağına çarpan top yön değiştirip filelere gitti. 0-2
  6. dakikada soldan arka direğe gönderilen topa Oğuzhan Akgün zor pozisyonda kafayı vurdu, kaleci son anda parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.
  Stat: Bornova Aziz Kocaoğlu Hakemler: Atilla Karaoğlan xx, Oğuz Kağan Çalışır xx, Kemal Elmas xx Altınordu: Erhan Erentürk xx, Ufuk Budak x (Yusuf Arslan dk. 77 x), Alper Tursun x (Oğuzhan Akgün dk. 39 xx), Furkan Metin xx, Yusuf Can Esendemir xx, Sinan Osmanoğlu xx, Metehan Mimaroğlu x (Muzaffer Kocaer dk. 77 x), Oğulcan Ülgün xx, Burak İnce x (Muhammed Mert dk. 46 xx), Furkan Çil xx, Ahmet Dereli x (Hüsamettin Yener dk. 66 x) Yedekler: Mertcan Dağlı, Kahraman Demirtaş, Yiğithan Güveli, Birhan Vatansever, Emre Oymak Teknik Direktör: Hüseyin Eroğlu Ankara Keçiörengücü: Metin Uçar xx, Samet Akaydın xx, Abdulkadir Korkut xx, Soner Gönül xx, Mert Kula xx, Burak Aydın x (Ilir Mustafa dk. 72 x), İrfan Akgün x (Süleyman Olgun dk. 65 x), Uğur Utlu xx, Arb Manaj xx (Famoussa Kone dk. 71 x), Barış Alper Yılmaz xx (Joseph Dodoo dk. 74 x), Cem Ekinci xx (Diabang Dialiba dk. 84 ?) Yedekler: Muhammed Birkan Tetik, Ogün Bayrak, Fatih Solmaz Teknik Direktör: İlker Püren Goller: Burak Aydın (dk. 25 pen., 57) (Ankara Keçiörengücü) Sarı kartlar: Ahmet Dereli, Muzaffer Kocaer (Altınordu), Abdulkadir Korkut, Joseph Dodoo (Ankara Keçiörengücü)  

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz