Millet İttifakı’ndaki o gerginlik tatlıya bağlandı: Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Erduran’dan CHP Sözcüsü Özel'le ilgili önemli açıklama

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erdoğan ile CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel arasındaki gerginlik tatlıya bağlandı. Özel’in konuşması sırasında “Ortaçağ zihniyeti cümlesini kullanmasından sonra Erdoğan İslam’ı kastettiğini belirterek tepki göstermişti. Özel’in Erduran’ı arayarak konuşmanın tamamının dinlenmesi halinde böyle bir durumun olmadığını Avrupa’daki kilise yönetimlerini kastettiğini belirtti. Bunun üzerine Erdoğan sosyal medyadan Özgür Özel ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erdoğan ile CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel arasındaki gerginlik tatlıya bağlandı. Özel’in konuşması sırasında “Ortaçağ zihniyeti cümlesini kullanmasından sonra Erdoğan İslam’ı kastettiğini belirterek tepki göstermişti. Özel’in Erduran’ı arayarak konuşmanın tamamının dinlenmesi halinde böyle bir durumun olmadığını Avrupa’daki kilise yönetimlerini kastettiğini belirtti. Bunun üzerine Erdoğan sosyal medyadan Özgür Özel ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. YANLIŞ ANLAŞILMA DÜZELTİLDİ Özgür Özel’in kendisini telefonla aradığını ve konuyu açıkladığını belirten Saadet Partisi İzmir İl başkanı Erduran şu bilgileri verdi: “Özgür Özel beni aradı. “Keşke açıklamanın bütününü dinleseydiniz. Ben orada Avrupa Kiliselerinin Ortaçağ’da toplum üzerindeki baskısından bahsettim. İslam’ın Ortaçağ’ında utanılacak hiçbir şey koktur’ dedi. Bu da benim için yeterlidir. Ben de Özel’in söylediklerinin tamamını izledim. Hem arayarak gerekli açıklaması hem de söylediklerini izledikten sonra sosyal medyada kendisiyle ilgili açıklama yaparak yanlış anlaşılmayı düzelttim.” BAZI İSİMLER DİKKAT ETMİYOR Bu toplumun değer yargıları olduğunu hatırlatan Erduran, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu hassasiyetlere büyük saygı gösteriyor. Bizim Kılıçdaroğlu’nun samimiyetimden hiçbir kuşkum yok. Ama CHP içindeki bazı isimler bu hassasiyetlere dikkat etmiyor. Hatta meydan okuyor. Bunu çok yanlış buluyoruz” dedi.  

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz