Çapkın erkekler nasıl olur?

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...

İlişkilerinizde sürekli aldatılıyorsanız ve bu sebeple aşka olan inancınızı kaybediyorsanız sürekli çapkın erkekleri buluyor olabilirsiniz. Bazı erkekler ciddi ilişkiler kurma konusunda başarılı olamaz ve bir ilişkisi varken bile başkalarıyla flört ederler.

Ciddi ilişkilerden çok çabuk sıkılan bu erkeklerle güzel bir ilişki yaşamak neredeyse imkansızdır. Çapkın erkekleri anında tanımak istiyorsanız bu ipuçlarına bir göz atın.

GÖZLERİNİ KAÇIRIR

Hayatınızdaki erkeğin çapkın olup olmadığını anlamak için onun dışarıdaki hareketlerini iyi gözlemleyin.

Bir mekanda otururken sizden sürekli gözlerini kaçırıyorsa ve sürekli etrafı gözlüyorsa ilişkinizi tekrar gözden geçirin. Çevresiyle devamlı çok fazla ilgilenen bu erkekler, bakışlarıyla tüm etrafı adeta süzer.

Sürekli yeni birileriyle tanışmak için heveslidir. Sizinle beraberken başka kadınlarla da göz teması kurar.

GÖZÜNÜZÜ TELEFONUNDAN AYIRMAZ

Günümüzde herkes tüm işlerini telefonla hallediyor. Ayrıca aşırı sosyal medya kullanımı da herkesi telefonuna bağımlı hale getiriyor. Ancak bir erkek sizinle buluştuğunda sürekli telefonuyla ilgileniyorsa ondan şüphelenebilirsiniz.

Bu ilgisinin sizin üzerinizde olmadığını gösterir. Bu onların başka birinden haber beklediğine dair bir işaret olabilir. Eğer telefonunu masasın üzerine koymuyorsa ve sürekli sizden gizliyorsa bu durumdan da şüphelenmeniz çok normaldir.

KADINLARI ÇOK İYİ TANIR

Geçmişte yaşadığınız ilişkilerle alakalı konuşmak aslında karşı tarafı rahatsız edebilecek bir davranıştır.

Bu hem kendinizi kıskanç olarak göstermenize neden olur hem de çapkın erkekler bütün iplerin ellerinde olduğunu hissetmeye başlar. Bu nedenle önceki ilişkilerinde yaşadıklarını öğrenmek istiyorsanız, ona kadınlar hakkında sorular sorun. Eğer kadınlar hakkında sizinden daha bilgiliyse bunun nedenini bir düşünmenizi tavsiye ederiz.

AŞIRI ÖZGÜVEN SAHİBİ OLURLAR

Çapkın olan erkekler genellikle aşırı bir özgüven sahibi olur. Bir ortama girdiklerinde genellikle özgüvenli tavırlarıyla dikkat çekerler.

Yaptıkları her hareket kendilerine olan güvenini anında fark etmenizi sağlar. Ancak bu aşırı özgüven karşısındaki insanlara çok itici gelebilir.

Genel olarak çapkın erkekleri tanımak istiyorsanız kendisine olan özgüveninden onları ayırt edebilirsiniz. Çünkü onlar kendilerini her zaman çok kusursuz görürler ve hatalarını asla kabul etmezler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz