Tıbbi mümessillerden Hekimoğlu dizisine özür çağrısı

Kanal D'de yayınlanan Hekimoğlu dizisinin bir bölümünde geçen sahnede tıbbi mümessillerin aşağılanması, mümessilleri ayaklandırdı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Konuyla ilgili açıklamada bulunan tıbbi mümessiller gereken makamlardan özür açıklaması beklediklerini belirterek şu ifadelerde bulundu:
“Değerli basın mensupları ve Türk kamuoyu 18.02.2020 tarihinde kanal D de yayınlanan Hekimoğlu dizisinin bir sahnesi içerik ve anlam bakımından hem çalışan emekçi bir kadını aşağılamakta hem de biz tıbbi mümessilleri aşağılamaktadır. Mesleki itibarımızı küçük düşüren ve biz tıbbi mümessillerin toplum nazarında farklı ve olumsuz algı yaratan bu sahne için , yayıncının ve yapımcının bizlerden özür dilemesini açıkça istiyoruz. Sağlık sektörü içerisinde Sağlık bakanlığı denetim ve gözetiminde bakanlığın belirelediği kurallar ve iş etik kuralları çerçevesinde işini layıkıyla yaparak sağlık sektörüne ve dolayısıyla topluma fayda sağlamak arzusu ile işimizi yapmaktayız. Her çalışan birey gibi ahalaklı ve ilkeli bir şekilde işimizi yaparak ailemize, evimize ve devletimize katkı sağlamak için emek harcıyoruz . Bizler tıbbi mümessiller olarak yine aynı bilinç ve duyarlılıkla , sağlık sektörüne ve topluma fayda sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz