Masal Çarşambaları 12. Yaşında

Masal Çarşambaları 12. YaşındaKarabağlar Belediyesi tarafından, çocukların hayal dünyasını geliştirerek yaşama daha hızlı uyum sağlamalarına katkı koymak amacıyla düzenlenen “Masal Çarşambaları” 12. yaşına bastı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...

Her çarşamba Reşat Nuri Güntekin Çocuk Kitaplığı’nda gerçekleştirilen etkinliğe, ilçede okuyan çocuklar katılıyor. Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği (YKKED) üyeleri ve Masal Çarşambaları Gönüllüleri tarafından her hafta okunan masallarla çocuklar, sevginin ve emeğin değerini öğreniyor. Masallar, Duvara Karşı Tiyatro Grubu’ndan Vedat Kuşku tarafından da canlandırılıyor. Çocukların da oyuna katılımıyla gösterinin finali her seferinde değişiyor. Ayrıca YKKED Gönüllüsü Canan Alper’in mandolini eşliğinde seslendirdiği şarkılar da gösteriyi tamamlıyor.

“Masal Çarşambaları”nın bu haftaki konukları, Karabağlar Yüzbaşı Şerafettin İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencileri oldu. Etkinlikte keyifli saatler yaşayan çocuklar bu olanağı kendilerine sunan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvtitopu’na teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz