Kahveciler Odası Başkanı Kırdı’dan belediye başkanlarına acil çağrı: Dayanacak gücümüz kalmadı, katı atık bedellerini almayarak bize can suyu verin

Koronavirüs salgını nedeniyle iş yerleri bir aydır kapalı olan kahvehaneciler çok zor günler yaşıyor. Kahveciler Odası Başkanı Hakkı Kırdı ardık dayanacak güçlerinin kalmadığını belirterek acil destek beklediklerini açıkladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarına çağrıda bulunan Kırdı, esnaftan su paraları ile her ay alınan katı atık bedellerinin alınmamasını ve mümkünse de bir kısmının geri ödenmesini talep etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
 Koronavirüs salgını nedeniyle iş yerleri bir aydır kapalı olan kahvehaneciler çok zor günler yaşıyor. Kahveciler Odası Başkanı Hakkı Kırdı ardık dayanacak güçlerinin kalmadığını belirterek acil destek beklediklerini açıkladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarına çağrıda bulunan Kırdı, esnaftan su paraları ile her ay alınan katı atık bedellerinin alınmamasını ve mümkünse de bir kısmının geri ödenmesini talep etti. Koronavirüs nedeniyle zor günler yaşadıklarını ve bugünleri atlatmanın yollarını aradıklarını belirten Kırdı, “Çok büyük sıkıntı yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarına çağrı yapıyoruz. Bugüne kadar her ay esnafımızın su faturaları üzerinden alınan katı atık bedelleri alınmayabilir ve toplu olarak geri ödenebilir” dedi. Bu güne kadar hiç aksatmadan ve itiraz etmeden işleri kötü bile olsa o tutarları ödediklerini ifade eden Kırdı şöyle konuştu: “O paraları ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz şu günleri atlatabilmemiz için ilçe belediyelerimiz kahveci esnafımıza geri ödesin. Bu konuda birçok kere randevu talep edip alamadığımız İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in dikkatini çekmek istiyorum. Lütfen ilçe belediye başkanları ile toplantı yaparak bu konuyu gündeme taşısınlar. Taşısınlar ki biz de bu sıkıntılı dönemi, sağlanacak destekle bir nebze olsun atlatmaya çalışalım. Çünkü önümüzde Koronavirüs salgını anlamında daha uzun bir süreç olduğu anlaşılıyor.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz