İzmirli iş insanı Mert Pala gözaltında!

Türkiye’nin önde gelen optik şirketlerinden birine sahip olan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mert Pala, kendisi dışında konu ile alakalı olan 14 kişi ile birlikte gözlatına alındı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
        İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi İzmirli iş insanı Mert Pala’nın 14 kişi ile birlikte kaçakçılık suçundan gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı. Daha önce tüm ticari haklarını ve mal varlığını satarak yurt dışına çıktığına dair ortaya çıkan iddiaları kesin bir dille yalanlayan Mert Pala, kaçakçılık suçlamasıyla polis tarafından sorguya alındı.
Pala: ”Ben hiçbir yere kaçmadım!” Pala, hakkında iddia edilen suçlama ile ilgili “Güney Kıbrıs’ta olduğum söylenmiş. Evet, Kıbrıs’tayım ancak, Kuzey Kıbrıs’tayım. Yıllardır buradayım. İzmir’e buradan sık sık gelip giderek işlerimi düzenliyorum. Birkaç ödeme için fedakarlık yaparak elden bir mal çıkarmamın ardından üstüme bu şekilde gelinmesine anlam veremedim. Ben Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde huzurlu bir hayatı seçtim. Tekrar ederek söylüyorum. Hiçbir yere kaçmadım. İzmir’e gelip gidiyorum ve işimin başındayım. Hatta İzmir’e gelişlerimi de İZTO Yönetim Kurulu’nun toplandığı günlere denk getiriyorum.” şeklinde açıklamada bulundu. Soruşturma savcılıkta İzmir Emniyet Müdürlüğü’nden gözaltı kararı hakkında herhangi bir açıklama gelmezken, soruşturmanın savcılık tarafından yürütüldüğü ifade edildi. İfadelerinin alınmasının ardından iş adamı Pala ve diğer şüphelilerin adliyeye sevk edileceği söylendi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz