İzmir’de sokakta sigara içmek yasaklandı, 65 yaş üzerindeki vatandaşlara 10.00-16.00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması geldi

Dünyayı sarsan Koronavirüs salgını deprem sürecinde İzmir’de vakaların daha da artmasına neden oldu. Bu durum yeni tedbirler getirdi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada İzmir’de sokakta sigara içmenin yasaklandığını ve 65 yaş üstü vatandaşlara 10.00-16.00 saatleri dışında kısıtlama getirildiğini duyurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Dünyayı sarsan Koronavirüs salgını deprem sürecinde İzmir’de vakaların daha da artmasına neden oldu. Bu durum yeni tedbirler getirdi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada İzmir’de sokakta sigara içmenin yasaklandığını ve 65 yaş üstü vatandaşlara 10.00-16.00 saatleri dışında kısıtlama getirildiğini duyurdu. Vali Köşger’in verdiği belgiler şöyle: “Değerli İzmirliler; Doğal olarak son günlerde depreme yoğunlaşmış bulunuyoruz. Ancak tüm dünyanın henüz değişmeyen gündemi CORONA, İzmir’de de tırmanışta. Depremin olduğu günki rakamlara kıyasen bu gün iki katından fazla bir artış gerçekleşmiş durumda.Bu bağlamda Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla İzmir’de -Sokakta sigara içmek ve -65 yaş üstünün 10-16 saatleri dışında sokağa çıkması yasaklanmış; Valilik kararıyla bazı kurumlar hariç kaç haftalık olduğuna bakmaksızın hamileler idari izinli sayılmıştır. Özel sektör mesai düzenlemesi çalışmaları da devam etmektedir. TEMİZLİK, MASKE, MESAFE kurallarına uyalım, sağlıklı kalalım.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz