Fransa’da beyin kanaması geçiren ancak yanlış teşhisle Koranavirüs tedavisi uygulanan Türk genci ambulans uçakla getirildiği Türkiye’de hayatını kaybetti

Fransa’nın Montreuil kentinde hastalanan ve Koronavirüs teşhisiyle tedavi gören ve durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alınan 25 yaşındaki Muhammet Ali Güregül hayatını kaybetti. Tedavisine Türkiye’de devam edilen Güregül’ün aslında beyin kanaması geçirdiği ancak tedavisinde geç kalındığı belirtildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Fransa’nın Montreuil kentinde hastalanan ve Koronavirüs teşhisiyle tedavi gören ve durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alınan 25 yaşındaki Muhammet Ali Güregül hayatını kaybetti. Tedavisine Türkiye’de devam edilen Güregül’ün aslında beyin kanaması geçirdiği ancak tedavisinde geç kalındığı belirtildi. Orman mühendisi kickboks sporcusu Muhamet Ali Güregül’ün Tunceli’de Kickboks dalında birçok başarı elde ettiği ve orman mühendisi olduğu belirtildi. Fransa’da yakınlarının yanına giden Ali’nin burada hastalandığı ancak uygulanan yanlış tedavi nedeniyle durumunun ağırlaştığı ifade edildi. Tedavide geç kalındı Güregül’ün yakınları, Fransa’daki hastaneye ilk gittiklerinde ilaç verilerek eve gönderildiğini, ağırlaşması üzerine Koronavirüs tedavisi uygulandığını belirterek, “Fransa gibi bir ülkede art, arda yapılan bu hatalar zinciri sonucu gencecik gelecek vaat eden bir genç hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığının tahsis ettiği Ambulans Uçakla İstanbul'a getirilerek bir hastanede tedavi altına alındı. Yapılan kontrollerde beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı ancak tedavi için çok geç kalındı” dedi.    

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz