CHP Genel Başkanı Kılaçdaroğlu İzmir’de camilerden yapılan korsan müzik yayını ile ilgili konuştu: Bu bir provokasyondur

Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu “Çalar Saat” Programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’de camilerden yapılan korsan müzik yayınları ve sonrasındaki gelişmeleri de değerlendirdi. Olayı provokasyon olarak niteleyen Kılıçdaroğlu, “Senin Milli İstihbarat Teşkilatın var. Emniyet istihbaratın var. Senin jandarma istihbarat teşkilatın var. Bunu kim yaptıysa niye gidip bulmuyorsun da CHP’yi suçluyorsun. Bu kesinlikle provokasyondur. İzmir gibi bir yerde yapılan bir provokasyondur” dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu “Çalar Saat” programında önemli açıklamalarda bulundu. İzmir’de camilerden yapılan korsan müzik yayınları ve sonrasındaki konulara da değinen Kılıçdaroğlu, “İzmir’de bu olay gündeme geldiğinde, camilerden korsan müzik verildiğinde İzmir İl Başkanımızı aradım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza söyledim. İl Başkanımıza ‘Derhal Cumhuriyet Savcılığına suç dilekçesi verin’ dedim. İl Başkanımız dilekçeyi verdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız basın toplantısı yaptı. Bizim eski bir partilimiz kendi twitter hesabından paylaşmış. Ama nereden? İnternet sitelerinden aldığı görüntüleri paylaşıyor. Zaten hangi internet sitesinden aldığı da belli. Bunu da alıp tutukladılar. Şunu defalarca söyledim. Kardeşim senin Milli İstihbarat Teşkilatın var. Emniyet istihbaratın var. Senin Jandarma İstihbarat teşkilatın var. Bunu kim yaptıysa niye gidip bulmuyorsun da CHP’yi suçluyorsun. Bu kesinlikle provokasyondur. İzmir gibi bir yerde yapılan bir provokasyondur. Bizim İzmir Gençlik Kollarımız gidip duvarları bakımsız olan bir camiyi tepeden tırnağa boyadı” dedi. Toplumun yaşadığı derin sarsılmayı gözlerden kaçırmak için bir düşman yaratmak istenildiğini ifade eden Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: “Ona göre düşman da CHP. O yüzden her CHP’yi suçluyor. Bazen kural ve ahlak sınırlarını aşarak CHP’yi suçluyor. Biz bunlara gayet sakin sakin cevap veriyoruz zaten. Yüreğir Gençlik Kolları Başkanımız orada ne yapıyorsunuz diye soruyor. Kaymakamın koruması elinde silah, mermiyi namluya veriyor ve silahı dayıyor. Kim suçlu burada? Anne bağırıyor siz halka silah mı çekiyorsunuz diye. Bunun videosu var. Bu videoyu gizliyorlar. Biz bir yerden bulduk. Gençlik Kolları Başkanı ne yaptı Allah aşkına. Aynı zamanda kendisi de Vefa Grubu’nun gönüllüsü. Adana’da CHP’li belediyeler Vali’nin isteği üzerine 195 personel ve 65 araç vermiş bu iş için. Kim veriyor? CHP’li Belediyeler veriyor. Kim suçlanıyor? CHP’li belediyeler suçlanıyor.” İş Bankası ile ilgili yaşanan gelişmelere de değinen Kılıçdaroğlu, “CHP İş Bankası’ndan bir kuruş almıyor. Biz İş Bankası’nın işlerine hiç karışmayız. Atanan, görevlendirilen 4 yönetim kurulu üyemiz var. Dört yönetim kurulu üyemize de şunu söyleriz: Bankanın iç işlerine karışmayacaksınız. Önünüze gelen raporlar var. Bakarsınız uygun görürseniz imzalarsanız. İmzalamazsanız gerekçelerinizi ortaya koyarsanız. Bu bankanın bir saygınlığı var. Bu bankanın ismini sık sık siyaset arenasını taşımamak lazım. Banka’da Hazine temsilcisi var, BDDK var. Zaten denetleniyor” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz