Çeşme’de ‘Kar Küresi’ sevinci

2020’ye girmeye sayılı saatler kala yeni yıl coşkusunu sokağa taşıyan Çeşme Belediyesi bir ilke imza attı. Çeşme Merkez’e ve Alaçatı Meydanı’na yerleştirilen dev ‘Kar Küresi’ Çeşmeliler’den yoğun ilgi gördü.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...

Yaklaşan yeni yılı bir dizi etkinlikle kutlayarak, Çeşmeli vatandaşların unutulmaz bir yılbaşı geçirmelerini isteyen Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, ilçede bir ilke imza atarak fark yarattı. Çeşme Belediyesi önüne ve Alaçatı Meydan’a dev bir ‘Kar Küresi’ yerleştirdi. İçinde çam ağacı ve bir bank bulunan dev kar küresi içine giren vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran da kar küresinin içine girerek vatandaşların coşkusuna ortak oldu.

Başkan Oran, “2020 Çeşme aileme, sağlık, mutluluk ve bereket, canım ülkeme de huzur, barış ve kardeşlik getirsin. 2020 hepimize iyi gelsin” dileklerinde bulundu.

Yeni yıl etkinlikleri 31 Aralık Salı günü saat 22.30’da Çeşme ve Alaçatı’da eş zamanlı gerçekleştirilecek konserlerde Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda Cenk Bosnalı, Alaçatı Pazaryeri Peynirciler Meydanı’nda ise Ilgın Timoçin'in sahne alması ile devam edecek.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz