Buca’da “dur” ihtarına uymayan gençlere yapılan müdahale ile ilgili Valilikten açıklama geldi: Polis memuru açığa alındı

Valilik'ten yapılan açıklamaya göre; Buca’da dur ihtarına uymayan gençlere sert müdahalede bulunan polis memuru açığa alındı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Buca’da dur ihtarına uymayan ve içinde 3 genç olduğu öğrenilen araç polisten kaçarken başka bir arabaya çarptı. Sonra polis müdahale etti. Yerde yatan gençlerden birisini tekmeleyen polisin görüntüleri sosyal medyada gündem olunca valilik açıklama yaptı. Valiliğin yaptığı açıklama şu şekilde: Bugün bazı mecralarda yayınlanan "İzmir'de Polisten sert müdahale" başlığıyla yer alan haberler üzerine aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti doğmuştur: 20.12.2020 Saat 22:00 sularında Buca ilçemizde yol uygulaması yapan Polislerimizce sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği değerlendirilen bir araç "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başlamış takip edilirken başka bir araca çarparak içinde bulunanların hafif yaralanmalarına sebep olduktan sonra durabilmiştir. Araç sürücüsü 118 promil alkollüdür. Araç sürücüsü ile Polis arasında maalesef yasal açıdan uygun olmayan kabul edilmesi mümkün olmayan görüntüler oluşmuştur. ilgili memura adli ve idari yönden soruşturma açılmış ve açığa alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz