Bornova Özkanlar pazarına kavuşuyor

Bornova Belediyesi'nin Çevre Yolu Bornova Viyadüğü altında projelendirdiği Özkanlar Bornova Yeni Pazarı, 28 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'de törenle hizmete açılıyor. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, tüm Bornovalıları Özkanlar Pazayeri'nin iki yıl önce kapatılması ile ortaya çıkan ihtiyacı da giderecek pazaryerinin açılışına davet etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...

Doğru kişi ve kurumlarla doğru noktada iletişime geçerek bölgede yaşanan pazaryeri sorununu çözdüklerini söyleyen Başkan İduğ, "Bornova Belediyesi olarak üzerimize düşeni yaptık, Bornovalıların beklentilerini gerçekleştirdik. Yeni pazaryeri, kurulacağı yer itibariyle Özkanlar Pazaryeri'nin kapatılması ile ortaya çıkan eksikliği de giderecek. Artık hem iki yıldır büyük sıkıntı yaşayan esnafımız hem de vatandaşlarımız mutlu. Bu özel günde açılış coşkusunu hep birlikte yaşayalım" dedi.

HAFTANIN 4 GÜNÜ AÇIK OLACAK

12 bin 219 metrekare alanda hizmet verecek Özkanlar Bornova Yeni Pazarı'nda haftanın 4 günü farklı pazarlar kurulacak. Cumartesi günleri kurulacak sebze ve meyve pazarında, şarküteri, bakliyat, deniz ürenleri ve tekstil için de ayrı bölümler olacak. Yapılacak planlamanın ardından kısa süre içerisinde Pazar günleri ikinci el otomobil pazarı açılacak. Salı günleri kadın üreticilere, Perşembe günleri tekstilcilere ayrılacak. Alan, ayın bir günü ise antika pazarı olarak hizmet verecek.

Açılış günü, Türk Kızılayı Bornova Şubesi kan bağışı kampanyası düzenleyecek. Esnaf, yakınları ve vatandaşlar kan bağışında bulunacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz