Bayraklı'da tekvando şöleni

Gençlik ve Spor Bakanlığı İzmir Spor Hizmetleri Okul Spor Müdürlüğü’nce düzenlenen Taekwondo Gençler İl Şampiyonası, Bayraklı Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Ekrem Akurgal Spor Tesisi’nde düzenlenen ve iki gün süren şampiyonada 236 lise öğrencisi ter döktü.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...

Gençler İl Taekwondo Şampiyonası, birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Şampiyonanın açılışına Bayraklı Belediye Başkan Yardımcısı Ulaş Aydın, Spor İşleri Müdürü Volkan Kaya, Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hamza Işık, İl Okul Sporları Müdürü Oktay Bak, Taekwondo İzmir İl Temsilcisi Talip Arıkan, sporcular, okul yöneticileri ve veliler katıldı. 2002-2005 doğumlu öğrencilerin yarıştığı turnuvada, Bayraklı Belediyesi de 7 sporcuyla yer aldı. Dereceye girenlere ödüllerini veren Bayraklı Belediye Başkan Yardımcısı Ulaş Aydın, “Böyle bir müsabakaya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra da farklı spor dallarındaki şampiyonalara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Ödül alan, alamayan tüm sporcularımızı kutluyoruz. Buradan size, her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın selam ve sevgilerini iletiyorum” dedi.

Dereceye giren öğrenciler İzmir İl Taekwondo takımını oluşturacak. İzmir takımı, 6 -7 Mart 2020’de Marmaris’te Türkiye yarı final, 3 – 5 Nisan 2020’de de Yozgat’ta Türkiye Şampiyonası’nda final oynama imkanı elde edecek.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz